Γωγώ Μαστροκώστα: Πώς ήταν και πώς έγινε το απόλυτο θηλυκό των 90s (Photos)

Γωγώ Μαστροκώστα: Πώς ήταν και πώς έγινε το απόλυτο θηλυκό των 90s (Photos)
Ο τίτλος του απόλυτου θηλυκού δικαίως τη χαρακτηρίζει. Τη "χρυσή" δεκαετία του ΄90 μεσουρανούσε στα media με τα αρσενικά να παραληρούν για χάρη της. Ο λόγος για την Γωγώ Μαστροκώστα η οποία γεννήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου στο Ευηνοχώρι Αιτωλοακαρνανίας όπου και μεγάλωσε. Πρώτος της στόχος ήταν να σπουδάσει στην Ιατρική, αλλά τελικά μπήκε στη Γυμναστική Ακαδημία.

Τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση έγιναν στο πρωινό μαγκαζίνο του Mega «Μεταξύ μας» το 1995, όπου παρουσίαζε τη στήλη της γυμναστικής. Από τότε ακολούθησαν αμέτρητα εξώφυλλα, συμμετοχές σε πολλές φωτογραφήσεις ενώ έχει ασχοληθεί και με το τραγούδι, με την ίδια να κυκλοφορεί το δικό της CD το 2007.

Από το 2005 είναι ζευγάρι με τον Τραϊανό Δέλλα. Παντρεύτηκαν στις 28 Μαΐου του 2010, ενώ την ίδια ημέρα βάφτισαν και την κόρη τους, προσπαθώντας ωστόσο να μην τραβήξουν την προσοχή των media.

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά της πορείας της στη showbiz:

gogo

Στα πρώτα της βήματα, ως γυμνάστρια της πρωινής ζώνης του Mega.

gg

To 2007, στην πίστα του Skyladiko VIP, την εποχή της ενασχόλησής της με το τραγούδι

ggg

Το 2010, στα βραβεία «Γυναίκες Της Χρονιάς», σε μια ιδιαίτερη στιγμή της πορείας της, καθώς ανέβηκε στο βήμα και μίλησε πρώτη φορά δημοσίως για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε αμέσως μετά τη γέννηση της κόρης της.

gggggggggg

Το 2015 στην Athens Xclusive Designers Week, στο πλευρό του συζύγου της, Τραϊανού Δέλλα, στην παρουσίαση της προσωπικής συλλογής ρούχων της, Gogo by Stalo.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr: