Τα πιο περίεργα μυστικά των Χουλιγουντιανών σταρ- Ποια χρησιμοποιεί βδέλλες και ποια αλείφεται με πλακούντα!

Τα πιο περίεργα μυστικά των Χουλιγουντιανών σταρ- Ποια χρησιμοποιεί βδέλλες και ποια αλείφεται με πλακούντα!
Έχεις ακούσει για μυστικά ομορφιάς και θεραπείες ομορφιάς που υπόσχονται θαύματα. Κάποιες τις γνωρίζεις ήδη κι ίσως να τις έχεις δοκιμάσει - όπως για παράδειγμα το λαδάκι καρύδας στα μαλλιά - άλλες πιο ακραίες τις ακούς και απορείς πώς μπορεί μια γυναίκα (ή ακόμη και άντρας) να είναι τόσο τολμηρή/ος ώστε να έρχεται σε άμεση επαφή με αηδιαστικές βδέλες ή κοτσιλιές πτηνών.

Κι όμως οι Celebrities τις έχουν λατρέψει! Δες τη λίστα με όσες περίεργες θεραπείες έχουν κατά καιρούς δοκιμάσει.

Τη θεραπεία με βδέλες ακολουθεί η Ντέμι Μουρ και αυτό ισχυρίζεται πως είναι και το μυστικό ομορφιάς της. Η ηθοποιός όπως λέει η βδέλα είναι το καλύτερο "αντιοξειδωτικό".

mour

Και η Κιμ Καρντάσιαν έχει επιλέξει μια από τις πιο ακριβές και αποτελεσματικές θεραπείες για το πρόσωπό της το Vampire πρόσωπο με το ίδιο της το αίμα... Η βαμπιρική θεραπεία βασίζεται στις ευεργετικές αναπλαστικές ιδιότητες των αιμοπεταλίων του αίματος.

kim

Δύο είναι τα βασικά μυστικά της Γκουίνεθ Πάλτροου, το λάδι καρύδας και το δηλητήριο φιδιού!

Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα η Γκουίνεθ - όπως κι άλλες celebrities - ακολουθούν θεραπείες ομορφιάς με βάση το δηλητήριο των φιδιών που δρα σαν ένα φυσικό (πιο ελεφρύ) μπότοξ που εξαφανίζει τις ρυτίδες.

'Οσο για τα κατάλευκα δόντια της, η Γκουίνεθ επιλέγει λάδι καρύδας, το οποίο το τιμά ιδιαιτέρως. "Χρησιμοποιώ πολύ το λάδι καρύδας, στο πρόσωπο, το δέρμα τη μαγειρική" έχει δηλώσει η ίδια και δίνει συμβουλή για λευκά δόντια: πλύσεις με λάδι καρύδας για 20 λεπτά.

pal

Η Μπάρ Ραφαέλι πόσταρε αυτή τρη φωτογραφία στο Instagram κι απ΄ότι καταλαβαίνουμε μάλλον έχει επιλέξει τη θεραπεία προσώπου με χρυσό. Η χρυσοθεραπεία βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και αποκαθιστά την επιδερμίδα από τις βλάβες που προκαλεί η φωτογήρανση.

bar

Τη θεραπεία κατά των ρυτίδων με δηλητήριο φιδιού λέγεται πως έχει δοκιμάσει και η Κέιτι Χόλμς όπως επίσης και του.... πλακούντα.

holms

Τη θεραπεία προσώπου με το δηλητήριο φιδιού λέγεται πως έχει δοκιμάσει και η Μαντόνα.

madonna

Πόσες φορές σε έχει κουτσουλήσει πουλί και σου έχει χαλάσει την ημέρα; Η Βικτόρια Μπέκαμ πάντως τις κουτσουλιές των πτηνών τις έχει περί πολλού μιας και συχνά κάνει μάσκα από αυτές. Οι κουτσουλιές είναι πλούσιες σε άζωτο και γουανίνη, αμυνοξύ που κάνει καλό στην επιδερμίδα.

becam

Τη θεραπεία με κοτσιλιές αηδονιών έχει επιλέξει κι ο Τομ Κρουζ. Ο ίδιος έχει δηλώσει πως τ΄αποτελέσματα της μάσκας που αποτελείται από τα περιττώματα του πτηνού μαζί με νερό και ρύζι έχει καταπληκτικό αποτέλεσμα καθαρίζοντας την επιδερμίδα από τους πόρους και της δίνει λάμψη!

tom

Ακούγεται παράξενο αλλά σύμφωνα με τη Σάντρα Μπούλοκ η κρέμα για τις αιμοροϊδες έχει καταπληκτική εφαρμογή και στο πρόσωπο μειώνοντας ορατά τις ρυτίδες.

bul

Η Μπλέικ Λάιβλι έχει παραδεχτεί ανοιχτά πως έχει μυστική συνταγή για τα τόσο λαμπερά μαλλιά της κι αυτό το διδάχτηκε από τη μαμά της. Πριν λουστεί απλωνει στις άκρες των μαλλιών της λίγη μαγιονέζα!
mple

Ο Χάρι Στάιλς των One Direction βάζει στο πρόσωπό του μάσκα με πλακούντα από πρόβατο!

xari

Παράξενο είναι το μυστικό ομορφιάς της Λέιντι Γκάγκα και προκαλεί αίσθηση. Για να ξεμακιγιαριστεί χρησιμοποιεί ταινία σελοτέιπ!

gaga

Τις ευεργετικές ιδιότητες της μπύρας για τα μαλλιά τις γνωρίζε η καλά η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και κάνει συχνά μάσκα μπύρας για να έχει σούπερ λαμπερά μαλλιά. Όπως μάλιστα έχει δηλώσει μυρίζει από πάνω ως κάτω μπύρα για αρκετές ημέρες μετά τη θεραπεία.

mpura

Δεν είναι κάτι το τόσο ιδιαίτερο και πιθανότατα να το έχεις δοκιμάσει κι εσύ. Η Τζέσικα Σίμπσον πάντως λατρεύει το pedicure που γίνεται από ψαράκια...

sim

Αναρωτιέσαι πιο είναι το μυστικό ομορφιάς της Αντζελίνα Τζολί; Σου λύνουμε την απορία: το χαβιάρι! Η ίδια έχει δηλώσει πως το έχει χρησιμοποιήσει κατά κόρον - ιδιαίτερα μετά την εγκυμοσύνη για να σβήσει τις ραγάδες.

tzoli

Η Νικόλ Κίντμαν αντί να πίνει τον χυμό κράνμπερι λούζεται μ΄αυτόν για να ενισχύει το χρώμα και τη λάμψη των μαλλιών!

kid

Η απολέπιση με κόκκους καφέ είναι το μυστικό της Χάλι Μπέρι για την κυτταρίτιδα.

xali

Μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Η Σκάρλετ Γιόχανσον το μηλόξιδο ούτε το πίνει, ούτε λούζεται με αυτό. Το βάζει στο πρόσωπο.

scarlet

Η pretty woman Τζούλια Ρόμπερτς χρησιμοποιεί ελαιόλαδο για απαλη ενυδατωμένη επιδερμίδα!

rob

womenonly.gr

 

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Forbes: Η λίστα με τους 20 πιο ακριβοπληρωμένους celebrities για το 2016

Αυτοί είναι οι 15 διάσημοι Έλληνες που φόρεσαν χειροπέδες- Μάθετε γιατί κάθισαν στο εδώλιο

Τα πιο «πολιτισμένα» διαζύγια της ελληνικής και ξένης showbiz

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Νανά Καραγιάννη: Η τελευταία τηλεοπτική της συνέντευξη – Όταν έκλαψε στον αέρα για το πρόβλημα υγείας της!

Πολύ δύσκολες ώρες για τη Νανά Καραγιάννη: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για πρώτη φορά απαντά: Γιατί έκανε φασαρία για τραπέζι στον Σάκη Ρουβά;