Οι χωρισμοί που σημάδεψαν το φετινό καλοκαίρι- Ποια ζευγάρια τράβηξαν χωριστούς δρόμους;

Οι χωρισμοί που σημάδεψαν το φετινό καλοκαίρι- Ποια ζευγάρια τράβηξαν χωριστούς δρόμους;
Το καλοκαίρι δεν είναι λίγοι οι δεσμοί που ξεκινάνε πριν, μετά ή κατά τη διάρκεια των διακοπών αλλά ειδικά φέτος δεν ήταν και λίγοι οι χωρισμοί. Παρακάτω θα δούμε ποια ήταν εκείνα τα διάσημα ζευγάρια που αποφάσισαν να διαλέξουν χωριστούς δρόμους.

Η Νταϊαν Κρούγκερ και ο Τζόσοουα Τζάκσον αποφάσισαν να χωρίσουν φέτος το καλοκαίρι αλλά να παραμείνουν φίλοι μετά από 10 χρόνια γάμου, σύμφωνα με τα όσα είπαν οι εκπρόσωποι τους στο People.

kro

Η εκκεντρική Lady Gaga βρήκε το ταίρι της στο πρόσωπο του Τέιλορ Κίνεϊ αλλά όπως φαίνεται οι δυό τους τράβηξαν χωριστούς δρόμους στις 19 Ιουλίου όπως επιβεβαίωσε και το περιοδικό People. Εκείνος της έκανε πρόταση την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου - που πήγε "πακέτο" με εντυπωσιακό δαχτυλίδι σε σχήμα καρδιάς- και σύμφωνα με τα λεγόμενα της Gaga ο σύντροφός της ήταν ο καλύτερός της φίλος.

epa05186343 Lady Gaga (R) kisses Taylor Kinney as they arrive for the 88th annual Academy Awards ceremony at the Dolby Theatre in Hollywood, California, USA, 28 February 2016. The Oscars are presented for outstanding individual or collective efforts in 24 categories in filmmaking.  EPA/MIKE NELSON

Σύμφωνα με το youweekly.gr, κολλητή της Καλλιμούκου φερεται να αποκάλυψε ότι η Ελένη δε θεωρούσε την Αντωνία αρκετά καλή για τον αδελφό της. Έκανε υπομονή μεχρι το πράγμα από αστείο, να γίνει σοβαρό. Τα παιδιά αγαπιόντουσαν και ο Θοδωρής ήταν τρελός και παλαβός για το μοντέλο, αλλά η Μενεγάκη δεν έβλεπε τη σχέση με καλό μάτι… Έτσι, μόλις έγιναν κουβέντες για σοβαρή δέσμευση, συγκατοίκηση και γάμο, το Λενιώ πάτησε πόδι και όλα τελείωσαν! Η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί αλλά ο Θοδωρής, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ είναι πολύ δεμένος με την οικογένεια του κι έτσι αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση του με την Καλλιμούκου.

kal

Ο χωρισμός του Νίκολας Κέιτζ από τον σύζυγό του Άλις μπορεί να ανακοινώθηκε φέτος τον Ιούνιο αλλά πρόκειται για κάτι που είχε ήδη αποφασιστεί από φέτος τον Ιανουάριο μετά από 12 χρόνια γάμου.

epa03848411 US actor/cast member Nicolas Cage and his wife Alice Kim pose while arriving for the screening of 'Joe' during the 39th annual Deauville American Film Festival, in Deauville, France, 02 September 2013. The movie is presented out of competition as a premiere at the festival that runs from 30 August to 08 September.  EPA/ETIENNE LAURENT

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης χώρισε στα τέλη Μαΐου με την Κλέλια Μενελάου με την οποία ήταν έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους όπως διαβάσαμε στην Espresso.

bo

Και η Λία Μισέλ χώρισε φέτος το καλοκαίρι με τον αγαπημένο της Ρόμπερτ- με τον οποίο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του Dimension 404 - και σύμφωνα με το People ο χωρισμός τους ήταν αμοιβαίος και παραμένουν φίλοι.

lia

 

womenonly.gr

 

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Crash test! Οι νυν και οι πρώην των διάσημων Ελλήνων


Οι πιο τρελές απαιτήσεις των μεγάλων stars! Ποιος ζητά 100 περιστέρια σε κάθε εμφάνισή του;


Οι διάσημοι που έχουν παιδιά με περισσότερους από 3 συντρόφους!


Τα καλύτερά μας σήμερα:

Δύσκολες ώρες για γνωστή παρουσιάστρια! Διέρρεσε απαγορευμένο βίντεο και φωτογραφίες της!

Στην παραλία μετά την περιπέτεια υγείας η Νανά Καραγιάννη! Δείτε την με μαγιό να κάνει ηλιοθεραπεία…

Θρήνος! Έφυγε από τη ζωή γνωστός ηθοποιός!