Μπορεί να νομίζετε ότι τα σεμεδάκια είναι παλιομοδίτικα και ξεπερασμένα, αλλά άμα χρησιμοποιηθούν σωστά μπορούν να γίνουν πολύ ωραία διακοσμητικά. Τα φωτιστικά είναι τα αγαπημένα μου και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να αναδειχτούν από ένα σεμεδάκι!

Δείτε ακόμη:Σου αρέσει το λευκό στο χώρο σου; Βρήκαμε 3 τρόπους για να κάνετε το σπίτι σας πιο ζεστό

Για αυτή την κατασκευή θα χρειαστείτε σεμεδάκια, ένα μπαλόνι, βαζελίνη, κόλλα του Elmer, νερό, αλεύρι και ένα κουτί. Επίσης θα χρειαστείτε ένα μπολ, πινέλο, κουτάλι ανάμειξης,κουτάλι μέτρησης, καρφίτσα και ψαλίδι

Η Sarah ξεκινάει φουσκώνοντας το μπαλόνι και δένοντάς το. Έπειτα προσθέτει μία λεπτή στρώση βαζελίνης για να σιγουρέψει ότι το σεμεδάκι δεν θα κολλήσει, και το αφήνει στην άκρη. Σε ένα μπολ, ανακατεύει τη κόλλα, 1 κ.σ αλεύρι και 2 κ.σ νερό.

Μετά βάζει το σεμεδάκι από πάνω και το κεντράρει. Βάζει ένα στρώμα του μείγματος. Συνεχίζει προσθέτοντας περισσότερα σεμεδάκια από πάνω και βάφοντάς τα μέχρι να καλυφτεί ολόκληρο το μπαλόνι. Μετά αφήνει την κατασκευή να στεγνώσει καλά.

Δείτε ακόμη: Θες να διακοσμήσεις έναν μεγάλο άδειο τοίχο; Δες τον τρόπο

Στο τέλος, σπάει το μπαλόνι και τα σεμεδάκια μένουν στη θέση τους. Βάζει τη λάμπα και ανάβει τον διακόπτη. Δεν είναι απίστευτο;

loading...