Αν θέλετε να κάνετε μια μίνι ανακαίνιση στο σπίτι σας αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε εμείς σας προτείνουμε να κάνετε την αρχή από τους τοίχους σας, όπως είδαμε στο spirossoulis.com.  Τι εννοούμε με αυτό; Αλλάξτε χρώμα, αλλάξτε διακόσμηση, προσθέστε έργα τέχνης για να ανανεώσετε δυναμικά μια από τις πιο μεγάλες επιφάνειες του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Σου αρέσει το λευκό στο χώρο σου; Βρήκαμε 3 τρόπους για να κάνετε το σπίτι σας πιο ζεστό

Βάψτε τους τοίχους σε έντονα χρώματα Αν οι τοίχοι σας είναι βαμμένοι άσπροι και εσείς τους βάψετε φούξια, η αλλαγή θα είναι μεγάλη και αμέσως ο χώρος σας θα ανανεωθεί δραματικά. Προσθέστε μεγάλους πίνακες για να σπάσετε την έντονη φωτεινότητα αυτού του χρώματος και για να μαλακώσετε το αποτέλεσμα. Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε ό,τι άλλο χρώμα θέλετε.

Gallery τοίχου και ράφια Οι τοίχοι της κουζίνας στα περισσότερα σπίτια παραμένουν κενοί ίσως επειδή ακόμα δεν έχετε συνηθίσει την ιδέα ότι μπορείτε να δημιουργήσετε μιας άψογα διακοσμημένη κουζίνα. Βάλτε καδράκια στον άδειο τοίχο της κουζίνας και μερικά ράφια για να γεμίσει ο χώρος και να δείξει πιο όμορφος.

Δείτε ακόμη: 11 ιδέες για Industrial αισθητική – Πως θα την εισάγεται στο χώρο σας

Κρεμάστε ένα δικό σας έργο Αγοράστε έναν μεγάλο καμβά και δημιουργήστε πάνω του ένα αφηρημένο έργο. Μπορείτε ακόμα να γράψετε τυχαίες λεξούλες που σας εμπνέουν. Κρεμάστε τον πίνακα στον τοίχο σας και δείτε πόσο ωραία θα νιώσετε για τη δημιουργία σας.

Χρησιμοποιήστε ρουστίκ ανακυκλωμένο ξύλο Βάλτε επένδυση στον τοίχο σας με ανακυκλωμένο ξύλο για να δώσετε ρουστίκ στιλ σε όλο το χώρο. Διακοσμήστε με πιο μοντέρνα έπιπλα για να μη δείξει πολύ βαρύ το αποτέλεσμα.

Oversized πίνακας Ένας μεγάλος πίνακας είναι η πιο εύκολη λύση για να διακοσμήσετε τον τοίχο σας και ταυτόχρονα να ανανεώσετε όλο το χώρο. Μπορείτε επίσης να τραβήξετε φωτογραφία μόνοι σας ένα τοπίο που σας αρέσει πολύ και να το μεγεθύνετε βάζοντάς το σε ένα όμορφο κάδρο.

Δείτε ακόμη: Βαριέσαι τις δουλειές του σπιτιού; Εμείς σου βρήκαμε έναν οδηγό καθαριότητας χωρίς κόπο!

Color blocking Άλλο ένα trend που κάνει φέτος πολύ δυναμικά την εμφάνισή του στους τοίχους μας είναι το color blocking. Πρόκειται για έναν υπέροχο τρόπο ανανέωσης τοίχου και μάλιστα φέτος είναι πολύ στη μόδα το color blocking παλ αποχρώσεων.

Φτιάξτε τοίχο από καθρέφτη Ντύστε τον έναν τοίχο σας με καθρέφτη ώστε να δείξει ο χώρος πιο μεγάλος και ανανεωμένος. Επιλέξτε με προσοχή τη διακόσμηση του σπιτιού σας γιατί αν η διακόσμηση είναι άσχημη θα φαίνεται εις διπλούν μέσα από τον καθρέφτη σας.

Όπως είδατε υπάρχουν πάρα πολλές όμορφες ιδέες για να διακοσμήσετε έναν άδειο μεγάλο τοίχο. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και μη φοβάστε να πειραματιστείτε με αποχρώσεις, υλικά και ιδιαίτερα έργα τέχνης.

loading...