Clock dfcc0e208d138d9bd767c6f1f85dfe28624afa0652c24ad00a1a457ca3ec6e0d

Χρόνος Εκτέλεσης 30 λεπτά
Shares 5606bf075942176c08f602bcfddfb1eae4f9ffc25749ab7454da85f803864740

Μερίδα/ες 4
Difficulty ff7c9d703c99daf2ec2af59a591ebe31b6bd74796afe6167236e1316b56ed4a6

Βαθμός Δυσκολίας 1
Συστατικά
  • 400 γρ. μαύρες ελιές Καλαμών
  •  60 γρ. ελαιόλαδο
  • 120 γρ. βαλσαμικό ξύδι
  • 4 σκ. σκόρδο, ξεφλουδισμένες
  • 1 κ.γ. κεδροκούκουτσα
  • κατσικίσιο τυρί  και ψωμί για το σερβίρισμα
Μέθοδος Εκτέλεσης
  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Τοποθετούμε τις ελιές και όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα ταψάκι μικρό και βαθύ που να τις χωράει σε μια στρώση ή σε μια ορθογώνια φόρμα του κέικ, ανακατεύουμε και σκεπάζουμε ελαφρά με αλουμινόχαρτο
  • Ψήνουμε για 15 λεπτά μέχρι το ξύδι να έχει μειωθεί λίγο. Αφήνουμε να κρυώσουν μέσα στη νόστιμη σάλτσα.
  • Αφαιρούμε τα κεδροκούκουτσα και κρατάμε τις ελιές σε ένα μπολ σκεπασμένες με τη σάλτσα τους.
  • Σερβίρουμε σε φέτες ψωμί με κατσικίσιο τυρί.

πηγή: akispetretzikis.com

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Γεμιστες κρέπες με σπανάκι στο φούρνο για να τρελαθειτε!!

Η πιο νόστιμη μακαρονάδα χωρίς μακαρόνια! Και όμως, γίνεται!

Φτιάξτε το δικό σας ψωμί του τοστ με τη συνταγή του Άκη Πετρετζίκη!

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Τζένη Ιωακειμίδου: Οι παραμυθένιες φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης της

Έκπληξη! Ποιοι αγαπημένοι παίκτες του X-Factor υπέγραψαν το πρώτο δισκογραφικό τους συμβόλαιο;

loading...