Η Εφσούν δεν μπορεί να αντέξει τη φυγή της Μπαχάρ και καταρρέει, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η κοπέλα μπαίνει στην εντατική και, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τη σώσουν, οι σφυγμοί της καρδιάς της σταματούν! Τότε, σαν από μηχανής Θεός εμφανίζεται η Μπαχάρ, η οποία θα κάνει τα πάντα για να σώσει την αδελφή της.

Από την Γιάννα Παπανικολάου…

Αγανακτισμένη η Μπαχάρ με όσα έχουν συμβεί, αποφασίζει μαζί με τον Ατές να φύγουν μακριά. Ωστόσο, η Εφσούν μετανιωμένη για όσα έχει κάνει, συγκλονίζεται όταν μαθαίνει πως η αδελφή της θα φύγει μακριά. «Από τη στιγμή που η μητέρα μου πέθανε, δεν μας ενώνει τίποτα άλλο πια! Δεν μου είσαι τίποτα», λέει η Μπαχάρ στην Εφσούν. Η μέρα της αναχώρησης για το ζευγάρι έχει φτάσει και η Μπαχάρ με τον Ατές βρίσκονται στο αεροπλάνο έτοιμοι να φύγουν. Η Εφσούν φτάνει στο αεροδρόμιο και προσπαθεί με κάθε τρόπο να μπει στο αεροπλάνο. Βλέποντας ότι δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά, αναγκάζεται να αγοράσει ένα εισιτήριο για τη συγκεκριμένη πτήση και έτσι καταφέρνει και μπαίνει στο αεροπλάνο. Βρίσκει την Μπαχάρ και πάει κοντά της. «Τι κάνεις εσύ εδώ;», αναρωτιέται η Μπαχάρ και η Εφσούν της λέει: «Ηρθα να σου πω να μη φύγεις. Μη φύγεις, Μπαχάρ. Τι θα κάνω αν φύγεις; Δεν γίνεται! Μη φύγεις». «Εφσούν, τι χαζομάρες είναι αυτές; Θέλω να φύγω και να ξεχάσω τα πάντα! Κουράστηκα! Τελείωσε! Αφησα τα πάντα πίσω μου και θέλω πια να ηρεμήσω», απαντάει η Μπαχάρ. «Μπαχάρ, αν φύγεις θα πεθάνω, δεν μπορώ μακριά σου», λέει η Εφσούν και η Μπαχάρ της λέει πως δεν έχει σκοπό να αλλάξει την απόφασή της. «Αντε Εφσούν, άσε μας ήσυχους πια, φύγε», της λέει ο Ατές.

profil-biodata-ceren-moray-kabar-asia-1 Η Εφσούν συγκλονισμένη φεύγει με δάκρυα στα μάτια και μονολογεί: «Εφυγε η μητέρα μου, έφυγε και η αδελφή μου! Δεν μου έμεινε κανείς». Στο μεταξύ, η Σουλτάν την ψάχνει παντού και όλοι αρχίζουν να ανησυχούν με την εξαφάνισή της. Το επόμενο πρωί τη βρίσκουν στον τάφο της Νουράν, γεμάτη λάσπες και να τρέμει από το κρύο. Αμέσως τη μεταφέρουν στην έπαυλη και η ίδια ψήνεται στον πυρετό. Παράλληλα, η ψυχολογία της είναι το ίδιο χάλια εξαιτίας της φυγής της Μπαχάρ. Δεν τρώει, δεν μιλάει και δεν αντιδράει σε τίποτα και σε κανέναν. Η Σουλτάν βρίσκει σαν μόνη λύση να επιστρέψει η Μπαχάρ και ζητάει από τον Μεχμέτ-Εμίρ να τη βρει. Ετσι ο επιχειρηματίας μαζί με τη Χασρέτ πάνε να βρουν τη κοπέλα. «Αναγκαστήκαμε να έρθουμε, Μπαχάρ. Η Εφσούν είναι πολύ άρρωστη, μοιάζει σαν πεθαμένη! Δεν μας μιλάει, δεν τρώει, δεν κάνει τίποτα. Ισως αν έρθεις γίνει καλά», λέει η Χασρέτ, αλλά η Μπαχάρ της απαντάει: «Δεν μπορώ να γυρίσω! Είμαι πολύ κουρασμένη πια! Λυπάμαι, αλλά δεν θα έρθω». Παράλληλα, η Σουλτάν βρίσκει την Εφσούν στο κρεβάτι παγωμένη και σε κώμα! Αμέσως φωνάζει ασθενοφόρο και τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όπου τυχαία εκεί βρίσκεται και ο Ισμαΐλ με τον Τζενγκίζ. Στο μεταξύ, για την κατάσταση της Εφσούν ενημερώνονται και οι Μεχμέτ-Εμίρ και Χασρέτ, αλλά και ο Ιλιάς με τη Μουτζελά και τη Σακινέ. Ολοι σπεύδουν στο νοσοκομείο. Η ζωή της Εφσούν κρέμεται από μια κλωστή!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ