Το Μπρούσκο έρχεται πάλι με μεγάλες ανατροπές και το Youweekly.gr είναι εδώ για να τις μάθετε πρώτοι, πριν παιχτούν στην τηλεόραση… Αυτή την φορά πηγή μας είναι το περιοδικό TV24, με αποκλειστικό ρεπορτάζ και καυτούς διαλόγους… Ετοιμαστείτε για σούπερ ανάγνωση!

Από την Μαρία Μεταξητινού..

Η Βασιλική παθαίνει σοκ με τον Πέτρο νεκρό στο σπίτι της. Αυτός όμως που έχει σοβαρότερο πρόβλημα είναι ο Μηνάς, ο οποίος συλλαμβάνεται γιατί η αστυνομία πιστεύει ότι αυτός τον σκότωσε για λόγους αντιζηλίας. Οσο για τον Πάτροκλο, η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του εξοργίζει ακόμα και τη Χρυσάνθη, που τον αφήνει και φεύγει, σχεδόν αηδιασμένη.

O Ροκάκης συνεχίζει να ενοχλεί τη Βασιλική με ανώνυμα τηλεφωνήματα και να της λέει ότι την αγαπάει, προκαλώντας της τρόμο. Η Λουκία εξομολογείται στον Μάρκο ότι φοβάται για τη ζωή της, καθώς ο Νικηφόρος την απειλεί ότι θα τη σκοτώσει. Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος πηγαίνει στον Διαμαντή για να τον βοηθήσει και να του δώσει χρήματα, αλλά αυτός ψυχρός του λέει ότι η δουλειά που του ανέθεσε δεν ισχύει και συνεπώς δεν έχει να παίρνει μία και στη συνέχεια τον πετάει έξω.

Ο Σήφης έχει κι άλλη συνάντηση με την Αλκηστη για δουλειές, αλλά η συζήτηση γίνεται πιο προσωπική: «Δεν καίγεσαι να κάνεις παιδί;», τη ρωτάει και παίρνει ακριβώς την απάντηση που θα ήθελε και που τον συμφέρει: «Καθόλου. Δεν αισθάνομαι και πολύ έτοιμη για να σου πω την αλήθεια. Ούτε ο Αλκιβιάδης», του λέει και ο Σήφης δεν μπορεί να κρυφτεί: «Καλύτερα», της λέει και μόλις τη βλέπει απορημένη αμέσως τα μπαλώνει: «Γιατί ένα παιδί πρέπει να έρχεται συνειδητά, αν δεν είσαι έτοιμη ποτέ να μην κάνεις. Ουτε η πρώτη θα είσαι, ούτε η τελευταία».
Η Αναστασία τηλεφωνεί στον Ματθαίο για να μάθει πώς είναι το παιδί και έχουν μια πολύ φιλική αλλά τυπική και γύρω από το παιδί κουβέντα, μέχρι που ο Ματθαίος της λέει με μια πίκρα και στενοχώρια: «Εχε μου εμπιστοσύνη, σε παρακαλώ. Πάντως κάνεις πολύ καλή δουλειά μαζί του. Είσαι καλή μάνα, Αναστασία».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σοκ στο Μπρούσκο! Στη φυλακή πρωταγωνιστής για φόνο – Δεν φαντάζεστε ποιος είναι…

Το Νησί: Χτύπησε κόκκινο η τηλεθέαση στο τελευταίο επεισοδίο! Δείτε πόσο έκανε…

Αποκλειστικό! Μπρούσκο: Αυτό είναι το μεγάλο φινάλε των γυναικών της σειράς – Ποιες θα φύγουν φύγουν οριστικά;

loading...