Ο Τζεμάλ Χιουνάλ και η Γκιουνές Εμίρ υποδύονται τον Αλπέρ και τη Σολμάζ -αντίστοιχα- στην σειρά του MEGA «Ραγισμένες καρδιές». Οι δύο ηθοποιοί μιλάνε για το πώς είναι να υποδύεσαι τον κακό, αποκαλύπτουν την πιο δύσκολη σκηνή που γύρισαν και περιγράφουν το τέλος που θα ήθελαν στη σειρά.

Πού πιστεύετε ότι οφείλεται η επιτυχία της σειράς;
ΤΖΕΜΑΛ ΧΙΟΥΝΑΛ: «Στην ιστορία, στους χαρακτήρες, στους ηθοποιούς, στο σκηνοθέτη που είναι όλοι τους πολύ καλοί. Το κοινό είναι πολύ ενθουσιασμένο».
ΓΚΙΟΥΝΕΣ ΕΜΙΡ: «Νομίζω ένα τέτοιο σενάριο, που να κεντρίζει το ενδιαφέρον, σπάνια βρίσκεις. Ειδικά στην Τουρκία, που η έννοια της οικογένειας είναι σημαντική».

Στο δρόμο τι σας λένε;
Τ.Χ.: «Στο δρόμο με αντιμετωπίζουν σαν κακό και συχνά με βρίζουν».
Γ.Ε.: «Με πλησιάζουν κάποιες γυναίκες μεγάλης ηλικίας και μου λένε “Κορίτσι μου μην κάνεις έτσι, μην κουτσομπολεύεις” κ.α. Ευτυχώς τώρα πια αποδέχονται την κακία μου».

Δείτε ακόμη: Μπρούσκο: Ο Αχιλλέας αφήνει έγκυο την Μελίνα! Επιτέλους…

Πώς νιώσατε όταν σας πρότειναν να παίξετε στις «Ραγισμένες καρδιές»;
Τ.Χ.: «Οταν μου έδωσαν το σενάριο το διάβασα προσεκτικά όλο και πραγματικά ενθουσιάστηκα. Ο σεναριογράφος αξιοποίησε πολύ καλά τη σκέψη του και έγραψε ένα υπέροχο σενάριο».
Γ.Ε.: «Οταν πήρα πρώτη φορά στα χέρια μου το σενάριο διάβασα ένα θαύμα! Η επιλογή των χαρακτήρων και των ηθοποιών ήταν εξαιρετική».

Πώς θα θέλατε να είναι το φινάλε;
Γ.Ε.: «Θέλω ένα έντονο και δραματικό φινάλε».
Τ.Χ.: «Θα ήθελα να έχει ένα τέλος σαν το “Game of thrones”».

Πώς είναι να παίζετε τους κακούς;
Τ.Χ.: «Πολύ διασκεδαστικό. Οι κακοί χαρακτήρες δεν είναι υποχρεωμένοι να διατηρήσουν τους τύπους όπως γίνεται με τους καλούς χαρακτήρες που πρέπει να “προστατευτούν”. Ετσι από άποψη υποκριτικής έχεις περισσότερα πράγματα να κάνεις και γι’ αυτό αγαπώ τους κακούς ρόλους. Ο Αλπέρ δεν είναι έξυπνος αλλά φιλόδοξος».
Γ.Ε.: «Τη Σολμάζ αγαπάω και την καταλαβαίνω και μου αρέσει που παίζω έναν τόσο πολύχρωμο ρόλο. Δεν είναι συνειδητά ένας καλοπροαίρετος άνθρωπος, αλλά την ίδια στιγμή δεν είναι και ασυνείδητα κακή. Είναι ενδιαφέρων χαρακτήρας, αλλά θεωρώ πως έχει διαμορφώσει το χαρακτήρα της με βάση τη συμπεριφορά του Αλπέρ. Εκείνος είναι φιλοχρήματος και η Σολμάζ τον ακολουθεί».

Δείτε ακόμη: “Οι συμμαθητές»: Αυτό είναι το τέλος της σειράς – Αποκλειστικό!

Η πιο δύσκολη σκηνή στις «Ραγισμένες καρδιές» ποια είναι;
Τ.Χ.: «Εκείνη που χτυπάω την Σολμάζ. Σίγουρα δεν θα μείνει ατιμώρητος γι’ αυτό».
Γ.Ε.: «Η πιο δύσκολη ήταν σίγουρα αυτή του ξυλοδαρμού μου από τον Αλπέρ. Για να μπορέσω να ενθαρρύνω τον Τζεμάλ, του φώναζα “Χτύπα με”».

Τελικά η Σολμάζ αγαπάει τον Αλπέρ;
Γ.Ε.: «Οχι, δεν τον αγαπάει! Αγαπάει την πολυτελή ζωή που θα ζούσε μαζί του, τα λεφτά και την κοινωνική ζωή».

Εσύ είσαι φιλόδοξος όσο ο Αλπέρ;
Τ.Χ.: “Οχι! Δεν θα μπορούσα ποτέ να ζηλέψω κάτι που ανήκει σε κάποιον άλλον”.

Ποια είναι η σχέση σου με τον… Αλπέρ;
Τ.Χ.: «Καμία! Ο χαρακτήρας αυτός ζωντανεύει μόνο στα γυρίσματα. Ομως θα μπορούσα να πω πως υποφέρω από τον… Αλπέρ».

Η φήμη σε έχει αλλάξει;
Τ.Χ.: «Με έχει περιορίσει! Δεν μπορώ να καθίσω άνετα σε μια καφετέρια όταν όλα τα τραπέζια γυρνάνε και σε κοιτάνε. Μάλιστα κάποιοι κάνουν και δυνατά σχόλια, σαν να μην υπάρχεις εκεί. Ομως χαίρομαι που κάνω ένα επάγγελμα που αγαπώ».

Δείτε ακόμη: Δείτε τα πρώτα πλάνα από το νέο ζευγάρι στη “Μουρμούρα»

loading...