Μέσα σε χρόνο dt έγινε viral. Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν όλοι τις αντιδράσεις των θανατοποινιτών λίγο πριν το προγραμματισμένο ραντεβού τους με τον θάνατο. Στο ανατριχιαστικό βίντεο μικρού μήκους, ο ιδρυτής της Library Living Films σκηνοθέτης Lucas Jatoba οπτικοποίησε όλα εκείνα τα συναισθήματα που αφορούν τη θανατική ποινή.

Φόβος, μετάνοια, συγχώρεση ήταν μερικά μόνα από τα όσα παρουσιάστηκαν από αξιόλογους ηθοποιούς, οι οποίοι υποδύθηκαν τους θανατοποινίτες, ερμηνεύοντας τα τελευταία τους λόγια.

«Η θανατική ποινή είναι μια βάρβαρη πράξη που είναι ακόμα νόμιμη σε περισσότερες από 20 χώρες στον κόσμο, όπως στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και την Κίνα. Με αυτή την ταινία θέλαμε να ευαισθητοποιήσουμε την κοινή γνώμη και να ανοίξουμε τη συζήτηση γύρω από τη θανατική ποινή, με την ελπίδα να αλλάξουν οι νόμοι στο μέλλον», δήλωσε μεταξύ άλλων στο Newsit ο Lucas Jatoba. Ενώ συμπλήρωσε πως «είναι αυτό το είδος της δικαιοσύνης που θέλουμε για τα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές; Η ειρήνη μπορεί να έρθει μόνο μέσα από την ειρήνη. Αν εμείς ως κοινωνία διαπράξουμε το ίδιο έγκλημα, είμαστε καλύτεροι από αυτούς; Αν, όπως σοφά είπε ο Τσόρτσιλ, σκοτώσεις τον δολοφόνο, ο συνολικός αριθμός των δολοφόνων δεν θα αλλάξει».  Άραγε εσείς πως αντιδρούσατε αν ξέρατε ότι σε λίγη ώρα θα πεθάνετε; Δείτε στο βίντεο το συγκλονιστικό βίντεο που σαρώνει το διαδίκτυο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ότι πιο χαριτωμένο είδαμε σήμερα! Το πρώτο μπάνιο ενός μωρού με τον μπαμπά του!

Όλοι θυμόμαστε το τραγούδι «Macarena» αλλά ποιος ήξερε τι πραγματικά έλεγε;(Video)

Ένα βίντεο που πρέπει να απασχολήσει όλους: Γίνεται απαγωγή παιδιού και κανείς από τους περαστικούς δεν ενδιαφέρθηκε

loading...