Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Η μέρα θα σου φέρει ειδήσεις που δεν θα σε ικανοποιήσουν ιδιαίτερα. Μην αποσυντονιστείς και χάσεις τη ροή με την οποία λειτουργείς γιατί θα μείνεις πίσω σε πολλά ζητήματα και πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο. Αν δυσκολεύεσαι, ζήτησε βοήθεια από τους δικούς σου ανθρώπους. Είναι εκεί για να σου την προσφέρουν.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου χρειάζονται προσοχή φίλε Κριέ και θα πρέπει να συγκρατήσεις τα νεύρα σου για να μην ξεσπάσεις στο σύντροφό σου. Πολλά ζητήματα που δεν σου αρέσουν οφείλονται στην δική σου κακή διάθεση. Κι αν ακόμη δεν έχεις το ταίρι των ονείρων σου, άφησε την ευχάριστη πλευρά σου να γοητεύσει τους γύρω σου και δεν θα χάσεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου μπορείς να προχωρήσεις κάποια σχέδια που έχεις εδώ και καιρό και να τελειώνεις με ορισμένες υποχρεώσεις που έχουν μείνει πίσω από το παρελθόν σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται και με λίγη προσοχή θα πάνε ακόμα καλύτερα.

Ταύρος
Η σημερινή Κυριακή είναι μια πολύ καλή μέρα για να κάνεις μια νέα αρχή καθώς μπαίνεις στη διαδικασία να αλλάξεις πολλά πράγματα από αυτά που δεν σου αρέσουν στην ζωή σου – από τις συνήθειές σου μέχρι και τις παρέες σου. Ξεκίνα να φροντίζεις τον εαυτό σου για να αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα και μετά τα πράγματα θα κυλήσουν καλύτερα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, χρειάζεται και η δική σου προσπάθεια για να πάνε τα πράγματα καλύτερα στον δεσμό σου. Μην αναβάλεις τη συζήτηση που θέλεις να κάνεις με τον σύντροφό σου ώστε να ομαλοποιηθούν οι μεταξύ σας διαφορές. Και εσένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, είναι καιρός να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου και να μην περιμένεις αφημένος στη μοίρα σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα εξελίσσονται θετικά για εσένα και πολλές από τις αλλαγές που επιθυμείς θα γίνουν με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου επίσης είναι σε καλό δρόμο και με λίγη προσοχή θα πάνε ακόμα καλύτερα. Απόφυγε με κάθε τρόπο τα άσκοπα έξοδα.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, αν κάτι δεν σου αρέσει, πρέπει να το αλλάξεις άμεσα. Αυτή σου η επιθυμία θα γίνει πολύ έντονη σήμερα που η διάθεσή σου θα είναι δυναμική και αποφασιστική. Μην αφήνεις τα πράγματα να σε επηρεάζουν αρνητικά χωρίς να κάνεις τίποτα και προσπάθησε να κινηθείς δραστικά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος καλό είναι να μιλήσεις σήμερα με τον σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν ώστε να αισθανθείς καλύτερα. Η σιωπή μόνο χάσμα θα δημιουργήσει στην σχέση σου, γι αυτό σε καμία περίπτωση μην την προτιμήσεις. Αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά έχεις κάθε δυνατότητα να γοητεύσεις τους ανθρώπους που σε πλησιάζουν. Μη διστάσεις να χρησιμοποιήσεις αυτό το όπλο.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλύτερα και κάποιες δυσκολίες που αντιμετώπιζες μέχρι τώρα μένουν πίσω σου. Δείξε προσοχή στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου γιατί τα έξοδα αυξάνονται συνεχώς και εσύ δεν κάνεις τίποτα για να τα σταματήσεις.


Καρκίνος
Αυτή η Κυριακή σε βρίσκει πολύ καλά παρότι οι συνθήκες που επικρατούν γύρω σου δεν είναι και οι καλύτερες. Κάποιες συζητήσεις που έχουν γίνει εν αγνοία σου θα σε προβληματίσουν αλλά δεν θα σταματήσουν τη δυναμικότητά σου. Η μέρα σε ευνοεί για να κάνεις κινήσεις βελτίωσης και να μην επαναπαύεσαι σε όσα έχεις πετύχει μέχρι σήμερα.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον της σχέσης σου. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μίλησε για όσα αισθάνεσαι στον σύντροφο σου χωρίς φόβο. Αν είσαι αδέσμευτος, μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, γιατί θα βρεις σύντομα αυτό που θέλεις αλλά χρειάζεται λίγη ακόμη υπομονή.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σε μια έντονη φάση όπου συνεργασίες και επαφές φέρνουν καλά αποτελέσματα και τα σχέδιά σου υλοποιούνται όπως επιθυμείς. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα χάρη σε κάποιες προτάσεις που μπορεί να αυξήσουν τα έσοδά σου.

Λέων
Μία πολύ όμορφη ημέρα ξημερώνει για εσένα όπου η δημιουργική σου σκέψη και η δυναμικότητά σου θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τα σχέδια και τις ιδέες σου. Οι δικοί σου άνθρωποι είναι στο πλευρό σου και υποστηρίζουν τις προσπάθειές σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων θα χρειαστεί να βρεις την ισορροπία που έχεις χάσει μέσα στη σχέση σου. Είναι στο δικό σου χέρι να νιώσεις και εσύ και ο σύντροφος σου καλύτερα. Κι αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου, η επικοινωνία με τους γύρω σου σήμερα ευνοείται ιδιαίτερα. Αξιοποίησε την εκρηκτική προσωπικότητά σου για να βρεις αυτό που ζητάς.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου πρέπει να οργανωθείς σήμερα για να μπορέσεις να τελειώνεις με όσες υποχρεώσεις έχεις. Δούλεψε μαζί με τους συνεργάτες σου και μην τα κάνεις όλα μόνος σου. Τα οικονομικά σου είναι σε άσχημη μέρα. Πρέπει να μαζέψεις τα έξοδά σου για να δεις φως στο τούνελ.

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια στο athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ήλιος στον Λέοντα και Σελήνη στους Ιχθείς- Περάστε το τριήμερο με αισιοδοξία

Μάθε όσα δεν ανέχονται και σε όσα δε μπορούν να αντισταθούν τα ζώδια!

Οι ανασφάλειες των ζωδίων- Μάθε ποια έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Η Μαρία Ηλιάκη μετά από χρόνια αποκαλύπτει: «Γι’αυτό έφυγα τότε από τον Alpha! Με ανάγκασαν…»

Συγκλονίζει ο κολλητός του Παντελίδη 5 μήνες μετά τον θάνατό του: «Πονάει η οικογένεια σου…»

Ραγίζει καρδιές ο αδερφός της Νανάς Καραγιάννη: «Δυστυχώς η αδερφή μου…»

loading...