Κριός
Να σας πω.. Δε κοιτάζετε λίγο το τραπεζικό σας το λογαριασμό, πριν πάτε πάλι για ψώνια; Ήταν γεμάτος πριν ξεκινήσει το ΣΚ, αλλά ξεφύγατε κάπως και θα πρέπει να οργανωθείτε εκ νέου για να σας βγάλουν οι ημέρες! Μα μήπως να πατήσετε ένα τρελό φρένο γιατί προβλέπεται να τα ισοπεδώσετε όλα για ψυχολογικούς λόγους; Συγκρατήστε τον εαυτό σας!

Ταύρος
Αν σας κλείσουν τη μύτη θα κάνετε μπούμ! Θέλετε να μιλήσετε, να πείτε το πώς νιώθετε, το πώς βλέπετε μια κατάσταση και κάνετε πίσω. Δε ξέρω κατά πόσο είναι αυτό καλό για την υγεία σας, πάντως σήμερα θα σας προκαλέσουν και πρέπει να πείτε την αλήθεια. Και αυτό να μη συμβεί, βρείτε τρόπο να ανοίξετε εσείς εκείνη τη συζήτηση. Κανείς δε θα σας σώσει!

Δίδυμος
Κατά πάσα πιθανότητα σήμερα να σας πάρει το ταίρι σας αγκαζέ και να πάτε στην αγορά να ψωνίσετε διάφορα. Ναι θα ενθουσιαστείτε, όμως θα ξεφύγετε στη πορεία, γιατί αντί να προτιμήσετε να πάρετε διάφορα αναγκαία πραγματάκια, θα πάτε κατευθείαν σε κάτι ακριβό που θα σας γυαλίσει αλλά να ξέρετε, η ποσότητα θα είναι μια. Πάρτε βαθιές ανάσες και βάλτε τη λογική να δουλέψει..

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

 

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ