O Oίκος Dolce & Gabbana Beauty φέρνει τη μαγεία των Χριστουγέννων στο θέατρο!

Το δημοφιλές fashion duo παρουσιάζει τον θεαματικό κόσμο των #DGHolidays με μια καμπάνια που θυμίζει γιορτινό μούζικαλ!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
O Oίκος Dolce & Gabbana Beauty φέρνει τη μαγεία των Χριστουγέννων στο θέατρο!

Με ένα μεγαλοπρεπές στυλιστικό show, που αναδύει το Σισιλιάνικο φως, βυθισμένo στην μαγική ατμόσφαιρα ενός αστραφτερού, γιορτινού μιούζικαλ, το επιτυχημένο δίδυμο: Domenico Dolce και Stefano Gabbana φέρνει τη μαγεία των Χριστουγέννων στο θέατρο.

Mια καμπάνια που θυμίζει γιορτινό μούζικαλ!

Στο επίκεντρο της καμπάνιας βρίσκεται το καλλιτεχνικό δίδυμο και τα best seller αρώματα του Οίκου, που μετατρέπονται στα απόλυτα δώρα για τις γιορτές.

Dolce & Gabbana Beauty

Tα Gift sets της συλλογής

-Το «The One» αποτελεί το ιδανικό δώρο για τη γυναίκα που εκπέμπει κομψότητα σε ότι κι αν κάνει, ενώ το «Τhe One for Men» είναι ο τέλειος partner για εκείνον καθώς αναδεικνύει τον αδιαμφισβήτητο μαγνητισμό και τα φυσικά του χαρίσματά. -Η iconic συλλογή «Light Blue» αιχμαλωτίζει την παιχνιδιάρικη διάθεση ενός ηλιόλουστου mεσογειακού καλοκαιριού και αποτελεί έναν ύμνο στον ήλιο, τη θάλασσα και τον αισθησιασμό. -Tέλος, τα αισθησιακά και έντονα αρώματα της συλλογής «Κ by Dolce & Gabbana», αφηγούνται την ιστορία ενός αυθεντικού και μοντέρνου άνδρα, που πιστεύει ότι η απλότητα είναι το κλειδί για την έμφυτη κομψότητα και το διαχρονικό στυλ.

Dolce & Gabbana Beauty

Let the Holiday Season Begin...