Eικονικά χτενίσματα για avatar χρήση σε παιχνίδια!

Η L’Oréal Professionnel μπαίνει δυναμικά στο Metaverse

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Eικονικά χτενίσματα για avatar χρήση σε παιχνίδια!

Τα πρώτα virtual looks μαλλιών σε συνεργασία με το Ready Player Me, τον παγκόσμιο ηγέτη στα avatar για χρήση σε πολλαπλές εφαρμογές, δημιούργησε η επαγγελματική μάρκα μαλλιών, η L’Oréal Professionnel. 

 Eικονικά χτενίσματα για avatar χρήση σε παιχνίδια

Συγκεκριμένα, η L’Oréal Professionnel ενώνοντας δυνάμεις με τον 3-D artist, Evan Rochette, λάνσαρε μια σειρά χτενισμάτων που θα δώσουν στους χρήστες τη δυνατότητα να εξατομικεύσουν το προσωπικό τους avatar. Οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πέντε hair-looks επιλέγοντας εκείνο που εκφράζει τη δική τους προσωπικότητα. Μάλιστα, μετά από τα πέντε πρώτα hair-looks στο Ready Player Me, η L’Oréal Professionnel θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά να φέρνει κοντά κομμωτές και CG artist, αναπτύσσοντας την ομορφιά των μαλλιών και την αυτοέκφραση στον εικονικό κόσμο.

 Eικονικά χτενίσματα για avatar χρήση σε παιχνίδια

«Τα χτενίσματα της L’Oréal Professionnel είναι μια καταπληκτική προσθήκη στην πλατφόρμα του Ready Player Me», δήλωσε ο Timmu Tõke, διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής του Ready Player Me. «Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι για αυτή μας τη συνεργασία με τον Όμιλο L’Oréal, η οποία θα φέρει νέες επιλογές εξατομίκευσης avatar τόσο στην πλατφόρμα μας όσο και σε όλες τις εφαρμογές και τα παιχνίδια που είναι συμβατά με το Ready Player Me, συμπεριλαμβανομένων των Spatial, HiberWorld, και VRChat.»