Ανακαλύψαμε το νέο Eau Thermale H.A. Booster Serum των δερματολογικών εργαστηρίων Uriage

... και είναι το τέλειο boost ενυδάτωσης για το δέρμα σου

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Ανακαλύψαμε το νέο Eau Thermale H.A. Booster Serum των δερματολογικών εργαστηρίων Uriage

Εάν έχεις ευαίσθητο ή ακόμη και αφυδατωμένο δέρμα τότε το νέο Eau Thermale H.A. Booster Serum (δες και τη διαφορά ανάμεσα σε serums και κρέμες περιποίησης) των δερματολογικών εργαστηρίων Uriage αποτελεί την ιδανική λύση για να το ανακουφίσει.

Και αυτό γιατί θα θρέψει σε βάθος την επιδερμίδα σου καταπολεμώντας δραστικά όλα τα σημάδια της αφυδάτωσης. Έτσι, το δέρμα σου θα παραμείνει καλά ενυδατωμένο (δες γιατί το κλειδί για τέλειο μακιγιάζ βρίσκεται στο καλά ενυδατωμένο πρόσωπο) μέσα από μια απαλή και σφριγηλή όψη γεμάτη υγεία και ζωντάνια!

Η πολύτιμη σύνθεση του νέου H.A. Booster Serum by Uriage

Με συμπυκνωμένη σύνθεση, που περιέχει 1.5% καθαρό και φυσικό υαλουρονικό oξύ, το νέο Eau Thermale H.A. Booster Serum δρα ενάντια στα σημάδια αφυδάτωσης (λεπτές γραμμές, έλλειψη άνεσης, θαμπή επιδερμίδα) προσφέροντας ολική επαναφορά στο δέρμα σου. Αποτέλεσμα; Η επιδερμίδα αποκτά μεγαλύτερη σφριγηλότητα, ενώ είναι πλέον πιο απαλή και ενυδατωμένη με την ποιότητα του δέρματος να βελτιώνεται σημαντικά.

Uriage booster serum

To how to της εφαρμογής

Άπλωσε 2-3 σταγόνες σε καθαρό πρόσωπο πριν από την ενυδατική σου κρέμα πρωί και βράδυ. Αμέσως μετά την εφαρμογή θα αισθανθείς την επιδερμίδα σου πιο δροσερή και βελούδινη.