Θα πάθεις «έρωτα» με την σκιά στα μάτια της Βάσως Λασκαράκη - Την συνδύασε με τα χείλη

Ότι πρέπει για τις βραδινές σου εξόδους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θα πάθεις «έρωτα» με την σκιά στα μάτια της Βάσως Λασκαράκη - Την συνδύασε με τα χείλη

Με ένα απίστευτο make up είδαμε σε φωτογραφίες την Βάσω Λασκαράκη. Συγκεκριμένα, με την σκιά που είχα στα μάτια της, θα πάθεις «έρωτας». Ο make up artist που επιμελήθηκε το μακιγιάζ της, το συνδύασε με ίδιο χρώμα κραγιόν στα χείλη της.

Η Βάσω Λασκαράκη, που βλέπουμε να πρωταγωνιστεί καθημερινά στην δραματική σειρά του ALPHAtv, «Έρωτας Μετά», είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz. Σε κάθε δημόσια εμφάνιση της, δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη και το έχει αποδείξει πολλές φορές.

Πριν από λίγες ημέρες η ηθοποιός, πραγματοποίησε μια φωτογράφιση για γνωστό περιοδικό και το μακιγιάζ της επιμελήθηκε ο make up artist, Θάνος Βογιατζής, τον οποίο επιλέγουν και πολλές γυναίκες από το χώρο, καθώς είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους στην δουλειά τους.

Η σκιά «έρωτας» της Βάσως Λασκαράκη

Για την φωτογράφιση ο Θάνος Βογιατζής επέλεξε πιο girly μακιγιάζ. Συγκεκριμένα, επέλεξε να βάλουν ροζ σκιά με αιλάινερ, την οποία συνδύασαν με ίδιας απόχρωσης ροζ κραγιόν στα χείλη της. Στην Βάσω Λασκαράκη, όπως θα δείτε και παρακάτω, της ταιριάζουν πολύ οι ανοιχτοί τόνοι.

Η Βάσω Λασκαράκη προτιμά γενικά το ροζ για τις εμφανίσεις της και κυρίως στο μακιγιάζ της. Δείτε σε ακόμη μια φωτογραφία πως το συνδύασε.

Πως όμως τοποθετείται σωστά η σκιά;

  • Αν εσύ δεν έχεις τον δικό σου make up artist όπως οι αγαπημένες στου celebrities σου δείχνω βήμα - βήμα πως να βάλεις σωστά τη σκιά σου.
  • Αρχικά παίρνουμε ένα χαρτομάντιλο και σκουπίζουμε τα μάτια μας
  • Στη συνέχεια μια καλή συμβουλή είναι να βάλουμε λίγη πούδρα στο μάτι έτσι ώστε να κρατήσει περισσότερη ώρα η σκιά
  • Παίρνουμε ένα ειδικό πινελάκι και την περνάμε στα μάτια, προσέχοντας να μην περνάμε την καμπύλη και φτάνουμε στα φρύδια.
  • Μπορούμε να βάζουμε στα μάτια μας περισσότερες από μια σκιές ανάλογα με το μακιγιάζ που θέλουμε να κάνουμε.
  • Προτιμούμε σκούρα χρώματα στην καμπύλη του ματιού και ανοιχτά στο πάνω μέρος.
  • Tip! Απέφυγε να φοράς λευκή σκιά κάτω από τα φρύδια γιατί δεν κολακεύει καθόλου το βλέμμα, απεναντίας σκληραίνει το πρόσωπο και σε κάνει να φαίνεσαι κουρασμένη!