"Όχι πάλι ρε κλάματα..." - Το Twitter και η Κάτια "δίκασαν" την Μυριέλλα

Έξαλλη η Κάτια Ταραμπάνκο μαζί της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Στο επεισόδιο της Κυριακής 13/3 του Survivor 5, η Κάτια Ταραμπάνκο τα έβαλε με την συμπαίκτριά της Μυριέλλας Κουρεντή, επειδή δεν φώναζε για να εμψυχώσει τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας την ώρα που αγωνίζονταν. Η ηθοποιός ανέφερε πως ήταν κουρασμένη και δεν τις επέτρεπαν οι δυνάμεις της να αντιδράσει με τον τρόπο που θα ήθελε το μοντέλο, ωστόσο αυτό δεν σταμάτησε την Κάτια.

Η Κάτια είχε πάρει φωτιά και στο συμβούλιο προκάλεσε θερμό επεισόδιο με τον Μαρτίκα, ενώ η Μυριέλλα έβαλε τα κλάματα για άλλη μία φορά και γι΄αυτό τα σχόλια στο Twitter την δίκασαν ξανά, αφού έχουν βαρεθεί πλέον να την βλέπουν σε αυτή την κατάσταση.

Το "δικαστήριο" της Μυριέλλας στο Twitter και τα σχόλια της Κάτιας

Survivor 5 spoiler 14/3: ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ - Η ομάδα που κερδίζει την δεύτερη ασυλία

Ας ξεκινήσουμε από την αρχή! Οι Μαχητές το Σάββατο κατάφεραν να διεκδικήσουν τον αγώνα επάθλου και να γεμίσουν επιτέλους λίγο τα στομάχια τους. Οι διάσημοι.. στεναχώρια μόνο! Κυριακή, όμως, στον πιο σημαντικό αγώνα: τον πρώτο της ασυλίας έγινε το αντίστροφο! Οι Κόκκινοι πήραν τη νίκη και οι Μπλε κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους. Ωστόσο, η διαδικασία φάνηκε να είναι εύκολη... Ήξεραν ποιον θα δώσουν.

Σπύρος Μαρτίκας, λοιπόν!