Σασμός: «Αγκάλιασε το εγγονάκι σου, Καλλιόπη» - Η Καλλιόπη γνώρισε τον μικρό Πετρή και το Twitter έστησε πάρτι

Που να ήξερε...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σασμός: «Αγκάλιασε το εγγονάκι σου, Καλλιόπη» - Η Καλλιόπη γνώρισε τον μικρό Πετρή και το Twitter έστησε πάρτι

Ένα ακόμα συγκλονιστικό επεισόδιο του Σασμού προβλήθηκε απόψε 2/5 το βράδυ μέσα από την συχνότητα του ALPHA και οι εξελίξεις ήταν για ακόμη μια φορά καταιγιστικές, αφήνοντας τους τηλεθεατές με το στόμα ανοιχτό.

Μάλιστα, μια συγκεκριμένη σκηνή σχολιάστηκε πολύ από τους χρήστες του Twitter και αυτή δεν ήταν άλλη από την βόλτα που έκανε με τον μικρό Πετρή η Αργυρώ στον Αστέρη, πέφτοντας όμως πάνω στην Καλλιόπη!

Η καπετάννισα χωρίς να το ξέρει γνώρισε για πρώτη φορά το εγγονάκι της, το οποίο της έκανε εντύπωση αμέσως, ενώ της φάνηκε και πολύ όμορφος! Μάλιστα, βρήκε ευκαιρία να «τα χώσει» στον Αστέρη που εξακολουθεί να μην έχει φέρει στον κόσμο απογόνους, αλλά που να ήξερε!

Φυσικά, το twitter έδωσε ρέστα με την άγνοια της Καλλιόπης η οποία μάλιστα ανέφερε πως ο μικρός μοιάζει περισσότερο στη γιαγιά του, τη Μαρίνα, ένα σχόλιο που θα μετανιώσει σίγουρα σε λίγο καιρό!

Διαβάστε επίσης: Ευχάριστα νέα για γνωστή ηθοποιό του Σασμού - Είναι έγκυος ξανά

Τα σχόλια στο Twitter για το αποψινό 2/5 επεισόδιο του Σασμού

Βουβός πόνος στον Σασμό - Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο ο…

Τα επεισόδια που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα στον Σασμό θα είναι σοκαριστικά. Ήδη την εβδομάδα που έρχεται θα δούμε έναν χωρισμό με παρακάλια (δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση), όμως μέχρι να τελειώσει η σεζόν θα συμβεί άλλο ένα δυσάρεστο γεγονός και κάποιος θα βρεθεί στο νοσοκομείο να παλεύει να κρατηθεί στη ζωή.

Θυμόμαστε όλοι πως η Άσπα ήταν ερωτευμένη και σε σχέση με τον Άγγελο πριν εκείνος δολοφονηθεί άγρια και αφήσει την τελευταία του πνοή. Η μοίρα, λοιπόν, φαίνεται πως παίζει πολύ άσχημο παιχνίδι στην πρωταγωνίστρια αυτή, αφού και ο νέος της σύντροφος θα βρεθεί με μία σφαίρα, χάνοντας τις αισθήσεις του.

Διαβάστε επίσης: «Για σένα σκότωσα τον Στεφανή!» - Ο Μαθιός παραδέχεται στην Βασιλική ότι είναι ο φονιάς!

Ο Μύρωνας έχει αναλάβει να παρακολουθεί τον Ευθύμη Φαρμάκη και τις απατεωνιές του και στην τελευταία του επιχείρηση ο ίδιος θα βρεθεί εκεί και θα ορμήσει στους εγκληματίες την ώρα που θα τους εντοπίσει. Εκείνοι χωρίς δεύτερη σκέψη θα τον πυροβολήσουν και έτσι θα λιποθυμήσει.

Το τηλέφωνο της Άσπας θα χτυπήσει και θα ακούσει τα δυσάρεστα, με την ίδια να καταρρέει και να πιστεύει πως είναι καταραμένη. Γρήγορα θα τρέξει στο νοσοκομείο να του σταθεί, όμως οι γιατροί της ανακοινώνουν πως ελπίζουν απλά σε ένα θαύμα. Θα τα καταφέρει;

Σασμός Μύρωνας Άσπα