Αυτή η φούστα από το Η&Μ θα έχει ξεπουλήσει μέχρι την 1η Απριλίου - Είμαι σίγουρη

Θα γίνει η αγαπημένη σου μέχρι τον επόμενο χειμώνα!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Η αλήθεια είναι πως μόλις δω ένα κομμάτι που σκέφτομαι ότι είναι για μένα βολικό και ταυτόχρονα μοδάτο, δεν μπορώ να το κρατήσω... μυστικό! Είναι αυτό που πιάνει όλα τα κορίτσια της μόδας και θέλουν να μοιραστούν τη χαρά τους... Έτσι μόλις είδα αυτή τη φούστα στις νέες αφίξεις του Η&Μ σκέφτηκα ότι είναι το πιο στυλάτο "διαμαντάκι" της νέας σεζόν και θα ξεπουλήσει σύντομα!

Με δεδομένο ότι η φήμη του viral συχνά ακολουθείται από ένα μεγάλο κόκκινο σημάδι "sold out", ο χρόνος λιγοστεύει για να αποκτήσεις αυτήν τη φούστα, που μέχρι την 1η Απριλίου θα έχει γίνει... καπνός - και όχι, δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο! Ο λόγος; Ευκολοφόρετη και στυλάτη!

Η φούστα από το Η&Μ που θα ξεπουλήσει μέχρι την 1η Απριλίου

Το κομμάτι για το οποίο μιλάω είναι μια λευκή, ελαφρώς διάφανη midi φούστα, που κοστίζει 49,99 ευρώ και είναι ήδη σε... καλό δρόμο για ξεπούλημα. Η φούστα, που είναι από τις hot τάσεις για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, διαθέτει ακανόνιστες μικρές πιέτες γύρω από τη μέση και βαμβακερή επένδυση, κάνοντάς τη διάφανη αλλά όχι αποκαλυπτική.

άσπορη φούστα

Είναι λίγο πολύ η τέλεια φούστα για την άνοιξη και το καλοκαίρι, είτε τη συνδυάσεις με sneakers, μπαλαρίνες ή σανδάλια και ένα minimal φανελάκι, το αγαπημένο σου top ή μια bold μπλούζα.

φούστα H&M

Πραγματικά δεν υπάρχει τέλος στις δυνατότητες styling που έχει αυτό το κομμάτι, και με μια τόσο ανταγωνιστική τιμή, είναι βέβαιο ότι θα εξαντληθεί γρήγορα.

φούστα μάξι

Θα την βρεις εδώ

Συνδύασέ την με...

Δημιούργησε ένα σούπερ ανοιξιάτο σύνολο, επιλέγοντας το ιδανικό μπλουζάκι, το must denim jacket της άνοιξης και τις αγαπημένες μας, για τη νέα σεζόν, μπαλαρίνες, ενώ ολοκλήρωσε το look σου με μοδάτα αξεσουάρ.

Να θυμάσαι ότι με όποιο τρόπο κι αν επιλέξεις να φορέσεις αυτήν τη λευκή φούστα, ταιριάζει εύκολα σε όλους τους σωματότυπους, αφού οι λεπτές πιέτες στην περιοχή της κοιλιάς, δημιουργούν το εφέ της αδύνατης σιλουέτας. Ε, τι άλλο να σου πω!

λευκό μπλουζάκι

Μπλουζάκι με ασημί λεπτομέριες, €95, Alexandra Katsaiti

τζιν μπουφάν favela.gr

Crop denim jacket, Calvin Klein, €103,78, favela.gr

ασημί μπαλαρίνες

Metallic μπαλαρίνες, €29, KeepFred

βραχιόλι φαρδύ

Ατσάλινο βραχιόλι, €17,91, Calla Jewels