10 μυστικά για πιο λεπτή κοιλιά που σίγουρα δεν γνώριζες

10 μυστικά για πιο λεπτή κοιλιά που σίγουρα δεν γνώριζες
Κάνεις κοιλιακούς και ακολουθείς μια διατροφή για να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά, οπότε ήδη θα έχεις καταλάβει ότι πρόκειται για μια πολύ δύσκολη προσπάθεια.

Ανακάλυψε 10 μυστικά που θα σε βοηθήσεις να αποκτήσεις πιο λεπτή κοιλιά και πιο γρήγορα:

1- Πιο γρήγορα! Κάνεις γυμναστική αλλά το μυστικό είναι να αυξήσεις την ένταση! Κάψε θερμίδες σε όλο το σώμα (και στην κοιλιά) κάνοντας αεροβική και μην περιμένεις ότι ένα απλό περπάτημα θα λειτουργήσει αποτελεσματικά.

2-Κάνε μια έξτρα προσπάθεια: Εκτός από το πρόγραμμα αεροβικής κάνε και interval training. Κάνε ασκήσεις μεγάλης έντασης ενώ τις εναλλάσσεις με ασκήσεις μικρής έντασης.

3-Κοιλιακοί; Μην αφήσεις τους αγαπημένους σου κοιλιακούς, συνέχισε να τους κάνεις, ειδικά όταν δεις ότι έχεις αρχίσει να καις λίπος!

4-Τι δεν θα φας: Απόφυγε τις τροφές που φουσκώνουν όπως τα γαλακτοκομικά και τις τροφές που είναι πλούσιες σε λιπαρά και αλάτι.

5-Τι θα φας: Προτίμησε τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες όπως τα φρούτα, τα λαχανικά και τα προϊόντα ολικής άλεσης. Μην ξεχνάς να πίνεις αρκετό νερό.

6-Μεταβολισμός: Μην περιμένεις να λεπτύνει η μέση σου ενώ ο μεταβολισμός σου «κοιμάται». Ξύπνα τον αποφεύγοντας την ζάχαρη, τις τροφές που είναι πλούσιες σε υδατάνθρακες και προσπάθησε να συνδυάζεις πάντα πρωτεΐνη και φυτικές ίνες.

7-Τι σνακ; Φρόντισε να τρως δύο σνακ ανάμεσα στα τρία γεύματα της ημέρας που να μην υπερβαίνει τις 150 θερμίδες.

8-Προγραμματισμός: Κράτα ένα ημερολόγιο με το πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής σου. Έτσι θα καταφέρεις να μην ξεφύγεις από τον στόχο σου.

9-Ξεκούραση: Κι όμως για να αποκτήσεις λεπτή μέση πρέπει να ξεκουράζεσαι! Ο ύπνος παίζει σημαντικό ρόλο, αφού εξασφαλίζει ότι θα παραμείνεις πιστή στο πρόγραμμα της διατροφής σου.

10- Μάθε το σώμα σου: Εάν έχεις σωματότυπο μήλο, τότε μπορείς να χάσεις το λίπος της κοιλιάς αλλά μην αγχωθείς να αποκτήσεις την τέλεια κοιλιά. Εστίασε στα όμορφα χαρακτηριστικά σου και προσπάθησε να τρως σωστά, να κάνεις γυμναστική και να είσαι υγιής.

Πηγή: joytv.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Θες ένα κορμί σαν της Λάουρα Νάργες; Αυτό είναι το διατροφικό πλάνο που ακολουθεί

Φαίη Σκορδά: Η δίαιτα των 7 ημερών που την κρατάει σε φόρμα! Αναλυτικό πρόγραμμα διατροφής!

Fab Four: Η δίαιτα που κάνουν οι διάσημοι του Χόλιγουντ