#Admiracles: Η Διεθνής Αθλητική ΕΠΕ στηρίζει την ΕΛΕΠΑΠ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
#Admiracles: Η Διεθνής Αθλητική ΕΠΕ στηρίζει την ΕΛΕΠΑΠ

Τα φετινά Χριστούγεννα θα γεμίσουν με #Admiracles για τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ με αναπηρία! Η Διεθνής Αθλητική Μονοπρόσωπη ΕΠΕ, ιδιοκτήτρια των Admiral Sport Shops, της μεγαλύτερης ελληνικής αλυσίδας αθλητικών ειδών στην Ελλάδα θα προσφέρει από 10 έως και 31 Δεκεμβρίου, 1€ για κάθε ηλεκτρονική αγορά η οποία θα πραγματοποιηθεί στο www.admiralsports.shop για την ενίσχυση του σκοπού της ΕΛΕΠΑΠ.

“Στόχος της ενέργειας #Admiracles είναι να ενθαρρύνουμε τις ηλεκτρονικές αγορές από την ασφάλεια του σπιτιού μας, να στείλουμε τα χριστουγεννιάτικα δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα μαζί με μια προσωπική ευχή και παράλληλα να στηρίξουμε την ΕΛΕΠΑΠ: το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα, το οποίο παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά με αναπηρία από το 1937.”, δήλωσε ο κ. Παναγιώτης Παναγάκος, ιδιοκτήτης της εταιρίας.

Η Διεθνής Αθλητική Μονοπρόσωπη ΕΠΕ δραστηριοποιείται τα τελευταία 42 χρόνια στο εμπόριο αθλητικών ειδών και εκπροσωπεί παράλληλα τα brands Kappa, Starter, Maui and Sons, τα οποία επίσης πωλούνται μέσα από τα καταστήματα Admiral Sport Shops και το admiralsports.shop.

Η ΕΛΕΠΑΠ υποδέχεται βρέφη, παιδιά και ενήλικες, και τους προσφέρει θεραπευτικά προγράμματα, εκπαίδευση και ιατρική παρακολούθηση. Αποστολή της, είναι να παρέχει πρόσβαση στα προγράμματα αποκατάστασης σε όλα τα παιδιά, ανεξάρτητα από το οικονομικό ή κοινωνικό τους υπόβαθρο. Η ΕΛΕΠΑΠ στέκεται δίπλα στα Γενναία Παιδιά προκειμένου να αναπτύξουν τις δυνατότητές τους και να επιτύχουν την κοινωνική και σχολική ένταξή τους στην τυπική εκπαίδευση, κάτι που πετυχαίνει το 50-60% των παιδιών της. Υποδέχεται καθημερινά 1.000 παιδιά, σε άριστα εξοπλισμένες εγκαταστάσεις, μέσα από τα 6 παραρτήματά της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Χανιά, Βόλο και Αγρίνιο.