Σοκ στο Μενίδι: Ληστεία με καλάσνικοφ σε κατάστημα

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα

Σοκ στο Μενίδι: Ληστεία με καλάσνικοφ σε κατάστημα

Σοκ έπαθαν στο Μενίδι μετά από ληστεία με καλάσνικοφ σε κατάστημα αθλητικών ειδών.

Στιγμές πανικού έζησαν υπάλληλοι και πελάτες, το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων, όταν ληστές με καλάσνικοφ και πιστόλι στα χέρια «μπούκαραν» σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας πώλησης αθλητικών ειδών στο Μενίδι.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, τρεις ένοπλοι με ένα λευκό όχημα πάρκαραν έξω από το καστάστημα που βρίσκεται στη λεωφόρο Πάρνηθος, μπήκαν μέσα με προτεταμένα τα όπλα και μέσα σε 30 δευτερόλεπτα αφαίρεσαν από τα ταμεία περίπου 2.500 ευρώ. Οι υπάλληλοι, όπως είναι φυσικό, τρομοκρατήθηκαν και δεν είχαν κανένα περιθώριο αντίδρασης.

Στη συνέχεια, εξαφανίστηκαν με λευκό όχημα, το οποίο πιθανότατα είναι κλεμμένο. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψή τους. Οι δράστες φαίνεται ότι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την αυξημένη εμπορική κίνηση λόγω Χριστουγέννων.

elefterostypos.gr

Εντωμεταξύ πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός έπεσε θύμα ληστείας! Τι συνέβη;

Ένοπλη ληστεία σε μίνι μάρκετ! Σε ποια περιοχή επιτέθηκαν κουκουλοφόροι;

Σοκ προκαλεί η είδηση με την ένοπλη ληστεία σε μίνι μάρκετ! Ο υπάλληλος στη θέα τους, άνοιξε το ταμείο και τους έδωσε 300 ευρώ. Σε ποια περιοχή επιτέθηκαν κουκουλοφόροι;

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε σήμερα στις 04.00 το πρωί, σε μίνι μάρκετ στο Ηράκλειο. Δύο άνδρες, φορώντας κουκούλες και με την απειλή όπλου, εισέβαλαν στο κατάστημα που βρίσκεται επί της Λεωφόρου ΕΟΚ και ζήτησαν τα χρήματα.

Ο υπάλληλος στη θέα τους, άνοιξε το ταμείο και τους έδωσε 300 ευρώ. Οι δύο κουκουλοφόροι άρπαξαν τα χρήματα και τράπηκαν σε φυγή, με την αστυνομία να τους αναζητεί.

Πηγή: ekriti

Σοκ στην Κυψέλη: Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο! Τραυμάτισαν τον ιδιοκτήτη!

Σοκ επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Κυψέλη με την ληστεία σε κοσμηματοπωλείο! Τραυμάτισαν τον ιδιοκτήτη!

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές το πρωί της Τρίτης μετά από ληστεία που σημειώθηκε σε κοσμηματοπωλείο στην Κυψέλη!

Χτύπησαν τον ιδιοκτήτη με σιδερολοστό

Σύμφωνα με πληροφορίες, δυο άτομα εισέβαλαν στο κατάστημα και απείλησαν τον ιδιοκτήτη με όπλο. Μάλιστα, όταν εκείνος αντιστάθηκε, δεν δίστασαν να τον χτυπήσουν με σιδερολοστό στο κεφάλι, τραυματίζοντάς τον. Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή με μηχανή μεγάλου κυβισμού, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δράστες έφυγαν με άδεια χέρια από το κοσμηματοπωλείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 09:00 το πρωί. Οσον για το άτυχο επιχειρηματία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» προκειμένου να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες.

Πηγή: iefimerida.gr