Ληστεία σε βενζινάδικο στο Μαρούσι! Σοκάρουν οι λεπτομέρειες!

Τι συνέβη;

Ληστεία σε βενζινάδικο στο Μαρούσι! Σοκάρουν οι λεπτομέρειες!

Ληστεία συνέβη σε βενζινάδικο στο Μαρούσι και σοκάρουν οι λεπτομέρειες! Τι έχει συμβεί;

Πιο συγκεκριμένα, δύο άγνωστοι με την απειλή μαχαιριού, λήστεψαν στις 4:15 τα ξημερώματα, πρατήριο καυσίμων της Shell, στην λεωφόρο Κηφισίας 156 στο Μαρούσι.

Οι δράστες ακινητοποίησαν τον υπάλληλο, άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό από το ταμείο, καθώς και διάφορα προϊόντα από το κατάστημα και διέφυγαν. Να υπενθυμίζουμε και αυτό: Ληστείες θρίλερ σε Πατήσια και Γαλάτσι! Οι δράστες «άδειασαν» σούπερ μάρκετ!

Έκτακτο: Ληστεία στο Σύνταγμα! Μαχαίρωσαν έναν άνδρα!

Ληστεία σημειώθηκε στο Σύνταγμα και οι δράστες μαχαίρωσαν έναν άνδρα.

Αιματηρή ληστεία με δύο τραυματίες σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε περίπτερο στο Σύνταγμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άτομα επιτέθηκαν στον υπάλληλο που εργαζόταν στο περίπτερο και τον τραυμάτισαν με μαχαίρι.

Στο περιστατικό ενεπλάκη ένα ακόμη άτομο, το οποίο επίσης τραυματίστηκε, δίχως να διευκρινιστεί αν ήταν κάποιος περαστικός ή πελάτης.

Οι δύο ληστές διέφυγαν, ενώ στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο και περιπολικά.

Μεταμόρφωση: Κινηματογραφική ληστεία! Δράστες άρπαξαν 1 εκατομμύριο χωρίς να τους πάρει κανείς είδηση!

Κινηματογραφική ληστεία σημειώθηκε στην Μεταμόρφωση τα ξημερώματα της Πέμπτης με δράστες να αρπάζουν 1 εκατομμύριο ευρώ, χωρίς να τους παίρνει κανείς είδηση.

Εισέβαλαν στα γραφεία μεγάλης εταιρείας οδικής βοήθειας και καθαριότητας στην περιοχή.

Μεταμόρφωση ληστεία

Οι δράστες απενεργοποίησαν τα συστήματα συναγερμού του κτηρίου κι ανέβηκαν στον όροφο όπου στεγάζονται οι οικονομικές υπηρεσίες. Εντόπισαν τα χρηματοκιβώτια και μέσα σε λίγα λεπτά κατάφεραν να τα αρπάξουν τα λεφτά.

Οι αρχές ερευνούν το περιστατικό, εστιάζοντας αρχικά όσους είχαν γνώση για τη διαρρύθμιση του κτηρίου, αλλά και στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Τρόμος στο Παγκράτι: Ληστές βασάνισαν επί ώρες γυναίκα!

Τρόμος επικράτησε στο Παγκράτι, όταν ληστές βασάνισαν επί ώρες γυναίκα.

Θύμα αδίστακτων ληστών έπεσε τα ξημερώματα μια 85χρονη στο Παγκράτι, καθώς δύο κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι της.

Οι δράστες επιτέθηκαν στην ηλικιωμένη γυναίκα, προκειμένου να τους αποκαλύψει που είχε κρυμμένα χρήματα και χρυσαφικά. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι δύο ληστές, αφού παραβίασαν την πόρτα λίγο μετά τις 2:00, εισέβαλαν στο σπίτι στην οδό Λογοθέτη και αφού απείλησαν την άτυχη γυναίκα άρχισαν να τη χτυπούν.

Ληστές βασάνιζαν επί ώρες γυναίκα

Σημειώνεται, ότι στο σπίτι ήταν και ο 89χρονος σύζυγός της που είναι κατάκοιτος. Οι ληστές αφού έδεσαν την 85χρονη, έμειναν για μεγάλο διάστημα στο σπίτι αναζητώντας χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, ενώ γείτονες που άκουσαν θόρυβο ειδοποίησαν την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.

Η ηλικιωμένη γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται, ενώ η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Πηγή: iefimerida.gr