Καταναλωτές του Σκλαβενίτη προσοχή - Διαβάστε αυτή την ανακοίνωση

Σας αφορά άμεσα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καταναλωτές του Σκλαβενίτη προσοχή - Διαβάστε αυτή την ανακοίνωση

Σε μια απίστευτη κίνηση προχωρά η εταιρεία Σκλαβενίτης για να κάνει την ζωή των καταναλωτών της ακόμα πιο εύκολη!

Μετά την εξαγορά του caremarket.gr και την συνεργασία με την e-food, που πλέον έχει επεκταθεί στο μεγαλύτερο μέρος της Αττικής αλλά και στην Θεσσαλονίκη, η Σκλαβενίτης έχει προχωρήσει «αθόρυβα» εδώ και μικρό χρονικό διάστημα στην προσθήκη μίας υπηρεσίας που στόχο έχει κυρίως την διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των πελατών που επισκέπτονται τα σούπερ μάρκετ της.

Πληρωμή λογαριασμών κοινής ωφελείας στον Σκλαβενίτη

Σκλαβενίτης ανακοίνωση

Συγκεκριμένα δίδεται η δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να εξοφλήσουν στα ταμεία της αλυσίδας λογαριασμούς για ένα μεγάλο αριθμό υπηρεσιών κοινής ωφέλειας (τηλεπικοινωνίες, ενέργεια, ύδρευση, συνδρομητική τηλεόραση κ.α.). Η υπηρεσία η οποία ξεκίνησε σταδιακά προσφέρεται ήδη σε 30 καταστήματα σε όλη την χώρα.

Στόχος είναι η παρουσία την υπηρεσίας να φθάσει τα 80 σούπερ μάρκετ της αλυσίδας μέχρι το τέλος του 2020. Η επιλογή των καταστημάτων – που θα είναι επίσης σε όλη την χώρα – σύμφωνα με πληροφορίες, έχει να κάνει με το μέγεθος της επισκεψιμότητας τους.

Για την υπηρεσία αυτή δεν υπάρχει προμήθεια για την Σκλαβενίτης άλλα μόνο για την συνεργαζόμενη τράπεζα. Η επιβάρυνση είναι του 1 ευρώ ανά λογαριασμό, για την οποία πρόσφατα ήρθαν χαράς ευαγγέλια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι λογαριασμοί κοινής ωφελείας έχουν έρθει τα τελευταία χρόνια στο προσκήνιο καθώς η πληρωμή τους αποτελεί είτε ένα επιπλέον έσοδο για κάποιες επιχειρήσεις είτε λειτουργεί ως κίνητρο για την επίσκεψη στα καταστήματα που την προσφέρουν, είτε και τα δύο μαζί.

Μιας και αναφερόμαστε σε σούπερ μάρκετ, δείτε εδώ τις προσφορές που ξεκινάνε στα Lidl από σήμερα, 14/9...

Έκτακτο παράρτημα από τον Σκλαβενίτη - Καταναλωτές προσοχή

Αγαπητοί μας Πελάτες

σας ενημερώνουμε ότι άγνωστοι χρησιμοποιούν παράνομα και χωρίς τη συναίνεσή μας την επωνυμία μας, καθώς και σήματα, φωτογραφίες ή/και λοιπά στοιχεία των Εταιρειών του Ομίλου μας, σε δήθεν διαγωνισμούς ή προωθητικές ενέργειες που ανακοινώνονται στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και υπόσχονται, ως κέρδος, Δωροεπιταγές για αγορές στα Καταστήματά μας.

Σας γνωρίζουμε ότι ουδεμία σχέση έχουμε με τις πιο πάνω ενέργειες και επισημαίνουμε ότι η εταιρεία μας δεν προβαίνει σε χορηγία Δωροεπιταγών ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. Για τον λόγο αυτό, έχει υποβληθεί εκ μέρους μας καταγγελία στις αρμόδιες Αρχές.

Σε περίπτωση που γίνετε αποδέκτες των συγκεκριμένων παραπλανητικών ανακοινώσεων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (Τηλ.: 11188, email: ccu@cybercrimeunit.gov.gr), ενώ εάν έχετε ήδη προβεί σε καταχώρηση του κινητού σας τηλεφώνου ακολουθώντας οδηγίες των ανακοινώσεων, σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε και με τον πάροχο της τηλεφωνικής σας σύνδεσης.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση, είναι στη διάθεσή σας το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών:
Τηλ.: 800 117 7777 (χωρίς χρέωση), 214 100 9999 (αστική χρέωση) και email: info@sklavenitis.com.

Σας ευχαριστούμε.