Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έκτακτο ανακοινωθέν από την ΕΥΔΑΠ - 3 περιοχές με κομμένο νερό σήμερα (21/11)

Προσοχή! Σας αφορά!

Έκτακτο ανακοινωθέν από την ΕΥΔΑΠ - 3 περιοχές με κομμένο νερό σήμερα (21/11)
Ενημέρωση 21.11.2020 07:10
Από Youweekly Team

Μόλις πριν από μερικές ώρες κυκλοφόρησε ένα έκτακτο ανακοινωθέν εκ μέρους της ΕΥΔΑΠ, μέσα από το οποίο θέλησε να ενημερώσει τους πολίτες για τις 3 περιοχές που θα μείνουν για μερικές ώρες χωρίς νερό σήμερα, 21 Νοεμβρίου.

Δώστε μεγάλη προσοχή καθώς πιθανώς πρόκειται για ένα ζήτημα που σας ενδιαφέρει, σε περίπτωση που μένετε κι εσείς σε κάποια από τις παρακάτω περιοχές.

Αυτό είναι το έκτακτο ανακοινωθέν της ΕΥΔΑΠ για τις περιοχές που θα έχουν κομμένο νερό

ΕΥΔΑΠ ανακοίνωση

Δείτε εδώ αναλυτικά τον χάρτη με τις περιοχές που θα μείνουν χωρίς νερό προσωρινά.

Μη χάσετε επίσης, την έκτακτη ειδοποίηση που έγινε για το επίδομα των Χριστουγέννων.

Πέρα από την ΕΥΔΑΠ, ένα έκτακτο ανακοινωθέν έκανε και η ΔΕΗ

Πριν από μερικές μέρες, η ΔΕΗ εξέδωσε ένα έκτακτο ανακοινωθέν το οποίο αφορά όλους τους πελάτες της. Συγκεκριμένα, με μία σειρά από μέτρα που πρόκειται να ληφθούν θα καταφέρετε να μειώσετε τον λογαριασμό στο ρεύμα σας.

Αυτό είναι το έκτακτο ανακοινωθέν από τη ΔΕΗ

«Η ΔΕΗ δεν θα μετακυλίσει το κόστος. Το αντιμετωπίζουμε ως μέτρο COVID και αναγνωρίζοντας τη δύσκολη κατάσταση επιλέγουμε να απορροφήσουμε το κόστος», ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πηγές της επιχείρησης, σε ερώτηση αναφορικά με το «πακέτο» μέτρων για τις ΑΠΕ που ανακοινώθηκε χθες.

Στα μέτρα περιλαμβάνεται η επιβολή έκτακτης εισφοράς ύψους 110 εκατ. ευρώ στους παραγωγούς ρεύματος από ΑΠΕ και ισόποση επιβάρυνση των προμηθευτών ενέργειας με την επιβολή έκτακτου τέλους (ΔΕΗ και ανταγωνιστές που δραστηριοποιούνται στην αγορά).

ΔΕΗ ανακοίνωση ρεύμα

Από τη ΔΕΗ διευκρινίζεται - μέσω του ΑΠΕ - ότι η επιβάρυνση αυτή δεν θα μετακυλιστεί στους καταναλωτές. Οι ανταγωνιστές της ΔΕΗ, εναλλακτικοί προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας διαμορφώνουν ελεύθερα την εμπορική τους πολιτική, όμως είναι προφανές ότι λαμβάνεται υπόψη η πολιτική της ΔΕΗ.

Η ΔΕΗ με πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου Γιώργου Στάσση τάχθηκε υπέρ της ένταξης των ΑΠΕ στην αγορά σημειώνοντας ότι πλέον οι ανανεώσιμες πηγές είναι απολύτως ανταγωνιστικές. Δείτε εδώ σε ποιους επιστρέφει λεφτά η ΔΕΗ!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο ο Μητροπολίτης Κίτρους

Κορωνοϊός: Η Pfizer κατέθεσε την αίτηση για επείγουσα αδειοδότηση

TAGS
Share