Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γλυκά Νερά: Ο όρος που έθεσε ο δικηγόρος του Μπάμπη για να αναλάβει την υπόθεση

«Έκανε 37 ημέρες να ομολογήσει γιατί...»

Γλυκά Νερά: Ο όρος που έθεσε ο δικηγόρος του Μπάμπη για να αναλάβει την υπόθεση
Ενημέρωση 19.06.2021 14:18
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Οι αποκαλύψεις έρχονται με τη μορφή «καταιγίδας» για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να προλαμβάνει δεύτερο δικηγόρο, που ακούει στο όνομα του Αλέξανδρου Παπαΐωαννίδη.

Μετά τον Βασίλη Σπύρου, ο ίδιος βγήκε στα ΜΜΕ να μιλήσει για τον πελάτη του, λέγοντας μάλιστα ότι «η πρώτη και η τελευταία κουβέντα στην προανακριτική κατάθεση που έδωσε ο κατηγορούμενος ήταν η συγγνώμη».

«Συγγνώμη είναι κάτι πολύ λίγο, προφανώς έχει αποδεχθεί τι έκανε και είναι καταρρακωμένος», πρόσθεσε ο κ. Παπαϊωαννίδης, ο οποίος προσπάθησε να εξηγήσει γιατί ο συζυγοκτόνος έκανε πάνω από ένα μήνα να παραδεχθεί ότι αυτός σκότωσε την Καρολάιν:

«Έκανε 37 ημέρες να ομολογήσει, γιατί είχε μια θολή σκέψη στο μυαλό του, πώς να σώσει το παιδί του. Ούτε κίνητρο υπήρχε ούτε προσχεδιασμένο ήταν. Τα ευρήματα των αστυνομικών, λόγου χάρη σε σχέση με την αφαίρεση της κάρτας από την κάμερα ασφαλείας, δείχνουν ότι δεν τα είχε σχεδιάσει όλα αυτά»... διαβάστε τη συνέχεια για την απαίτηση του δικηγόρου του Μπάμπη στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γλυκά Νερά: Η κίνηση του Μπάμπη στην κηδεία της Κάρολαϊν που πρόδωσε την ενοχή του

Φως στο Τούνελ: Το τηλεφώνημα - μαρτυρία που συγκλόνισε την Αγγελική Νικολούλη

Share