Ρούλα Πισπιρίγκου: Η πραγματική ηλικία, το επάγγελμα και ο γάμος με τον Μάνο Δασκαλάκη

Πώς γνωρίστηκε με τον πρώην σύζυγό της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρούλα Πισπιρίγκου: Η πραγματική ηλικία, το επάγγελμα και ο γάμος με τον Μάνο Δασκαλάκη

Η αρχή του τραγικού φινάλε στην πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα έχει ξεκινήσει να γράφεται. Το μεσημέρι της Τετάρτης (30/3), η μητέρα των Παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, συνελήφθη από τις Αρχές για τον θάνατο του μεγαλύτερου παιδιού της και οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ.

Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει βγάλει άχνα για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ποια είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου

Η μητέρα των τριών παιδιών είναι 33 ετών, έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Πάτρα. Έχει σπουδάσει Νοσηλευτική, ωστόσο η ίδια έχει δηλώσει πως δεν έχει ασκήσει ποτέ αυτό το επάγγελμα.

Η σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη ξεκίνησε μέσα στα γήπεδα. Πριν από περίπου 10 χρόνια, η Ρούλα Πισπιρίγκου εργαζόταν ως διαιτητής. Σε έναν αγώνα γνωρίστηκε με τον 19χρονο τότε Μάνο, ο οποίος ήταν τερματοφύλακας. Ο γάμος τους συζητήθηκε αρκετά και μάλιστα έγινε πρωτοσέλιδο των τοπικών εφημερίδων (δείτε εδώ φωτογραφίες), ενώ λίγο καιρό αργότερα ήρθε στον κόσμο και το πρώτο τους παιδί, η Τζωρτζίνα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ερωτεύτηκε παράφορα τον Μάνο Δασκαλάκη και πολλοί είναι αυτοί που έχουν συνδέσει τους θανάτους των παιδιών με τις περιόδους χωρισμού των ζευγαριών, χωρίς βέβαια να έχει επιβεβαιωθεί τίποτα.

Το 2015, το ζευγάρι αποκτά το δεύτερο παιδί του, τη Μαλένα. Το κοριτσάκι αυτό έφυγε από τη ζωή το 2019. Τότε είχε αναφερθεί ως αιτία θανάτου η ηπατική ανεπάρκεια, ενώ όπως είχε γίνει γνωστό, το κοριτσάκι έπασχε και από λευχαιμία. Όλα ανατράπηκαν λίγο μετά και αναφέρθηκε πως το παιδί πέθανε από ασφυξία.

Το 2021, το ζευγάρι αποκτά το τρίτο και τελευταίου του παιδί την Ίριδα, η οποία φεύγει από τη ζωή μέσα σε 6 μήνες. Το βρέφος βρίσκεται νεκρός στην κούνια του. Το πόρισμα των ειδικών ανέφερε ότι το μωρό πέθανε λόγω αγενεσίας φλεβόκομβου κάτι που επίσης καταρρίπτεται μετά από λίγο καιρό.

Οι θάνατοι των δύο αυτών παιδιών εξετάζονται από τις Αρχές προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποια σύνδεση με τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Η 9χρονη Τζωρτζίνα, ήταν και το παιδί που «μίλησε» από τον τάφο του και ξεκίνησε να ξετυλίγει το κουβάρι των αποκαλύψεων για την Ρούλα Πισπιρίγκου. Πέθανε στις 29 Ιανουαρίου του 2022 και όπως αποκαλύφθηκε βρέθηκε μεγάλη ποσότητα κεταμίνης στον οργανισμό της (δείτε εδώ τι είναι αυτό).