«Ο Μάνος Δασκαλάκης είναι αλλού» - Η ψυχολογία του μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Όχι απλώς προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί από τη Ρούλα, αλλά να απεξαρτηθεί»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ο Μάνος Δασκαλάκης είναι αλλού» - Η ψυχολογία του μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Σε αντίπαλα στρατόπεδα έχουν περάσει τις τελευταίες μέρες ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου. Ο πατέρας των παιδιών προσπαθεί να κρατήσει τις αποστάσεις του από την εν διαστάσει σύζυγό του, ενώ ακούγονται πολλά και για το διαζύγιό τους (δείτε εδώ τι έχει συμβεί).

Το πρωί της Τετάρτης (6/4), η εκπομπή Πρωινό μετέφερε την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα ο Μάνος Δασκαλάκης, ενώ από τη μεριά του, ο Θανάσης Κατερινόπουλος τον έχει χαρακτηρίσει ως «τέρας ψυχραιμίας».

Η ψυχολογία του Μάνου Δασκαλάκη

«Αν μπορούσα να το συμπυκνώσω σε μια μικρή πρόταση είναι η εξής: Ο Μάνος είναι αλλού. Ο Μάνος μου λένε από το περιβάλλον του ότι είναι τελείως αλλού, δεν ασχολείται με τη Ρούλα, δεν ενδιαφέρεται για την προσωπική σχέση που είχαν. Όχι απλώς προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί από τη Ρούλα, αλλά να απεξαρτηθεί. Δηλαδή να δει την πραγματικότητα ο ίδιος από μόνος του, χωρίς να έχει δίπλα του την Ρούλα που μέχρι τώρα φαίνεται να έλεγχε τα πράγματα», είπε η Κέλλυ Χεινοπώρου

Στην Ευελπίδων ο Μάνος Δασκαλάκης

Μετά από την κατακραυγή του κόσμου αλλά και ατόμων που έχουν ασχοληθεί με την υπόθεση όπως ο κ.Κατερινόπουλος, σχετικά με το τι στάση κρατά ο Μάνος Δασκαλάκης μετά τις κατηγορίες, ο πατέρας των παιδιών φαίνεται πως έχει πειστεί πως κάτι δεν πάει καλά με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και πρόκειται να βρεθεί στην Ευελπίδων σήμερα Τετάρτη 6/4 προκειμένου να υποστηρίξει την κατηγορία που αποδίδεται στη σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε δημόσια ο Μάνος Δασκαλάκης, επιθυμεί να μάθει την πλήρη αλήθεια για τον θάνατο της Τζωρτζίνας αλλά και των άλλων δύο κοριτσιών του. Ο 30χρονος πατέρας, αμέσως μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος της συζύγου του, σε δηλώσεις του αποκάλεσε «κατηγορουμένη» τη Ρούλα Πισπιρίγκου αποκαλύπτοντας την πλήρη διαφοροποίησή του από τη μέχρι εκείνη την στιγμή ενιαία αντίδραση με κοινό μέτωπο έναντι δημοσιευμάτων των δύο γονιών.