Πάτρα: «Δεν είναι δικό μου ένα από τα τρία παιδιά» - Άγριο ξέσπασμα από τον νονό της Μαλένας

«Είναι γελοιότητα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Δεν είναι δικό μου ένα από τα τρία παιδιά» - Άγριο ξέσπασμα από τον νονό της Μαλένας

Την σιωπή του έσπασε ο νονός της Μαλένας, ο οποίος μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, ύστερα από όργιο φημών περί εμπλοκής του στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών, ενώ μάλιστα αποκαλύφθηκε πως μετά το θάνατο της μικρής, το ζευγάρι έκανε μήνυση στους γιατρούς.

Οι δηλώσεις του νονού της Μαλένας

«Δεν ξέρω για ποιο λόγο με έχουν μπλέξει ότι είχα σχέση με την κουμπάρα μου και ότι ένα εκ των παιδιών ότι είναι δικό μου. Πράγμα το οποίο είναι γελοιότητα, δεν αληθεύει, δεν συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο. Κι ούτε θα μπορούσε να συμβεί, γιατί υπάρχουν και οι ηθικές αξίες πάνω από όλα. Σίγουρα κάποιοι προσπάθησαν να με μπλέξουν, δεν ξέρω από που προέκυψε. Έχουνε πάρει φωτογραφίες την κόρη μου και λένε ότι η κόρη μου μοιάζει της Μαλένας. Έχουν πάρει τα μάτια τα δικά μου, της Μαλένας, της εγγονής μου και της Ίριδας και λένε ότι έχουμε τα ίδια μάτια… αν είναι δυνατόν!».

«Ο εντολέας μου στοχοποιήθηκε με συγκεκριμένες αναφορές και συγκεκριμένα ρεπορτάζ σαν άμεσα εμπλεκόμενος αρχικά ως ο δεσμός που διατηρούσε η κατηγορουμένη, που έχει προφυλακιστεί, και κατά δεύτερον ως εμπλεκόμενος σε εγκληματικές ενέργειες και όχι μόνο ο ίδιος, αλλά και όλη του η οικογένεια», είπε ο δικηγόρος του, Κώστας Κρεμμύδας.

«Η κόρη μου είναι κοινωνική λειτουργός στον Άγιο Ανδρέα και νομίζουν ότι επικοινώνησε η Ρούλα και της ζήτησε κάτι που δεν αληθεύει. Έχει η κόρη μου να επικοινωνήσει με την κουμπάρα μου από τη βάπτιση. Πέντε χρόνια. Δεν επικοινωνούν…εγώ επικοινωνούσα περιστασιακά μέχρι το θάνατο της Μαλένας. Μετά αραιώσαν όλα. Γιατί ήταν ένα διάστημα που εγώ ήμουν στο νοσοκομείο άρρωστος. Μετά λόγω covid. Μετά ξεκίνησαν οι κηδείες. Πού να βρεθούμε; Λίγο στις κηδείες βρισκόμασταν. Τι να τους πω και τι να μου πουν; Δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Αυτά που γίνανε είναι συγκλονιστικά», δήλωσε ο νονός της Μαλένας.

Μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του ο νονός της Μαλένας υπέβαλε μήνυση εναντίον δύο φυσικών προσώπων και αρκετών διαδικτυακών λογαριασμών που τον ενέπλεκαν στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών.

«Φαντάζομαι ότι όλα, όλα, και τη συμπεριφορά της Ρούλας και του Μανώλη και ό,τι έχουν πει και ό,τι έχουν γίνει θα τα κρίνει η δικαιοσύνη. Αυτή είναι αρμόδια», κατέληξε.

Με εισαγγελική παρέμβαση ζητείται νέα ιατροδικαστική έκθεση για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, για την οποία έχει ήδη προφυλακιστεί η μητέρα τους Ρούλα Πισπιρίγκου.

Οι εισαγγελείς να ζητούν νέα ιατροδικαστική εξέταση και για τους δύο θανάτους των μικρότερων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, της 3,5 ετών Μαλένας, τον Ιούλιο του 2019 και της μόλις 6 μηνών Ίριδας, το Μάρτιο του 2020, προκειμένου να εξακριβωθούν, μετά τα νέα δεδομένα, οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγαν από τη ζωή τα δύο κοριτσάκια, ενώ τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με το ζευγάρι λίγους μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας.

Νωρίτερα όπως αποκάλυψε στο MEGA ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος υπάρχει πλέον ένα νέο σενάριο που ερευνούν οι ιατροδικαστές που ασχολούνται με τον θάνατο της Μαλένας. Αυτό είναι το ενδεχόμενο να έχει χορηγηθεί τοξική ουσία και στη μικρή Μαλένα.

Αυτά προκύπτουν από τα ευρήματα στο συκώτι του κοριτσιού, τα οποία δεν δικαιολογούνται από τις υπόλοιπες παθήσεις που είχε. Στο μεταξύ, την ώρα που βρίσκονται σ’ εξέλιξη η έρευνα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας με τη μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει προφυλακισθεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης και ενώ διερευνώνται οι συνθήκες θανάτων των δυο παιδιών Μαλένας και Ιριδας, σφίγγει ο κλοιός από την ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr τις επόμενες ώρες ένα άτομο θα προσαχθεί στο «Ανθρωποκτονιών» της Αθήνας και ενδέχεται μετά την κατάθεσή του να γίνει και σύλληψη.

Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι πληροφορίες για ακόμη περισσότερες συλλήψεις, όχι κατ’ ανάγκην ατόμων που είναι «φυσικοί αυτουργοί» στον ενδεχόμενο φόνο, αλλά ανθρώπων που με κάποιους τρόπους συνετέλεσαν ή είχαν εμπλοκή στην πράξη, ακόμη και αν δεν κατανοούσαν εκείνη την εποχή τι θα μπορούσε να συμβεί.

Στο μεταξύ, αστυνομικοί παρέλαβαν τον υπολογιστή – τάμπλετ, ο οποίος μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να ερευνηθεί εάν υπάρχουν σε αυτό στοιχεία που μπορούν να αντληθούν και να βοηθήσουν στην εξέλιξη της έρευνας για τον θάνατο του παιδιού. Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα μίλησε σχετικά ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος, Γιώργος Αναστασόπουλος.

«Το τάμπλετ βρισκόταν κάτω από το μαξιλάρι της Τζωρτζίνας. Οι άνθρωποι εκεί που άνοιξαν τον τάφο έκαναν αρκετή ώρα για να το εντοπίσουν. Από εκεί και πέρα έχουμε την έρευνα για το πώς βρέθηκε η κεταμίνη. Η έρευνα στην Πάτρα στο τμήμα Ανθρωποκτονιών έχει ολοκληρωθεί σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο η κεταμίνη να είχε δοθεί χέρι με χέρι, με το ενδεχόμενο αυτό μάλλον να απομακρύνεται», σημείωσε ο κ. Αναστασόπουλος.