«Γνωρίζει ότι θα υπάρχουν εξελίξεις...» - Η Καινούργιου "έλυσε" τη σιωπή της στην εκπομπή

Έξι εκπομπές διεκδικούν συνέντευξη από τη Ρούλα μέσα από τις φυλακές

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Γνωρίζει ότι θα υπάρχουν εξελίξεις...» - Η Καινούργιου

Το πρωί της Πέμπτης 11/5, μέσα από την εκπομπή της, Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου, προχώρησε σε δύο αποκαλύψεις, εκ των οποίων η μία αποδεικνύει ότι ο πατέρας των αδικοχαμένων κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης, γνωρίζει εκ των έσω, ότι θα υπάρξουν νέα δεδομένα και στοιχεία στην υπόθεση, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, και η δεύτερη μιλά για την "δημοτικότητα" της Ρούλας από διάφορες εκπομπές.

Η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε δύο αποκαλύψεις

«Γνωστός παρουσιαστής ζήτησε από τον Μάνο Δασκαλάκη συνέντευξη και μάλιστα μέσα στην εβδομάδα που περνάει για να μεταδοθεί είτε αύριο, είτε τις επόμενες ημέρες. Εκείνος είπε ότι δεν αρνείται να μιλήσει, αλλά επειδή ξέρει ότι θα υπάρξουν εξελίξεις την επόμενη εβδομάδα, είπε ότι θα μιλήσει αμέσως μετά. Είναι γνωστός παρουσιαστής/ παρουσιάστρια, απλά δεν θέλω να στοχοποιήσει. Άρα ο Μάνος φαίνεται ότι γνωρίζει ότι θα υπάρχουν εξελίξεις», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια προχώρησε σε ακόμα μία αποκάλυψη, σύμφωνα με την οποία έξι παρουσιαστές/παρουσιάστριες διεκδικούν συνέντευξη από τη Ρούλα και μάλιστα όχι τηλεφωνική, αλλά μέσα από τις φυλακές.

«Η χειρότερη χρονιά της ζωής μου» - Η ανάρτησή του για την Ρούλα

Θυμωμένος και ενοχλημένος για το εξώδικο που του έστειλε η Ρούλα Πισπιρίγκου εμφανίζεται ο Μάνος Δασκαλάκης, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Το Πρωινό» και η Κέλλυ Χεινοπώρου.

Ο ίδιος ακόμα εξετάζει τον τρόπο που θα αντιδράσει σε αυτό, χωρίς να αποκλείεται να απαντήσει κι εκείνος με εξώδικο μέσα στις επόμενες ημέρες, αν όχι ώρες. Ακόμη, στην εκπομπή προβλήθηκε απόσπασμα από συνέντευξη του δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού, ο οποίος προκάλεσε αίσθηση λέγοντας πως «σε αντίθεση με συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο Μάνος Δασκαλάκης ποτέ δεν με εμπόδισε να κάνω την έρευνα μου».

Ο δημοσιογράφος, που έχει κάνει μια σειρά από αποκαλύψεις για την πολύκροτη υπόθεση, σημείωσε δε πως «μου έσπασαν το αυτοκίνητο και μου πήραν την τσάντα μου, όμως δεν πήραν ένα τσαντάκι που ήταν ακριβώς δίπλα».

Ιδιαίτερη εντύπωση και σχόλια από τους συμμετέχοντες στο πάνελ της εκπομπής «Το Πρωινό» προκάλεσε και η προβολή για πρώτη φορά στην τηλεόραση, μιας παλιάς ανάρτησης του Μάνου Δασκαλάκη.

Σε αυτήν την ανάρτηση του Μάνου Δασκαλάκη για την «χειρότερη χρονιά της ζωής» του με την Ρούλα Πισπιρίγκου, αναφέρεται στην γιορτή της Τζωρτζίνας και στις χαρές που του έχει δώσει από την γέννηση της η πρωτότοκη κόρη του, η οποία εκείνο το διάστημα ήδη είχε χάσει τις δύο αδελφές της και πλέον ήταν τετραπληγική.