Τροχαίο Χαλάνδρι: Συνελήφθη ο 20χρονος που έβαζε κόντρες με τον φίλο του - Αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες

Αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τροχαίο Χαλάνδρι: Συνελήφθη ο 20χρονος που έβαζε κόντρες με τον φίλο του - Αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στο Χαλάνδρι την Τρίτη 28/6, και στέρησε τη ζωή από έναν 18χρονο, ο οποίος έβαζε κόντρες με τον κολλητό του μέχρι που έγινε το μοιραίο. Ο 20χρονος φίλος του, συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για συμμετοχή σε αυτοσχέδιους αγώνες, ενώ σε λίγες ώρες και πιο συγκεκριμένα το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Οι τελευταίες εξελίξεις με το θανατηφόρο τροχαίο

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του protothema.gr, οι αξιωματικοί της Τροχαίας Αγίας Παρασκευής που χειρίζονται το φάκελο, κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες να βρουν αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος έδωσε στοιχεία που ξεκλειδώνουν την ιστορία αναφορικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος που έστειλε στο θάνατο τον 18χρονο. Έτσι, συνέλαβαν τον 20χρονο φίλο του με τον οποίο ο άτυχος νεαρός πραγματοποιούσε κόντρες στην οδό Παπανικολή.

Ο συλληφθείς, αντιμετωπίζει κατηγορίες για συμμετοχή σε αυτοσχέδιους αγώνες και το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Πλέον, η υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου αποκτά νέες διαστάσεις και αυτό που ψάχνουν οι έμπειροι αξιωματικοί είναι να διαπιστώσουν τις ακριβείς συνθήκες όπως την ταχύτητα των δύο οχημάτων τη στιγμή της εκτροπής και της πρόσκρουσης στο δέντρο.

Ελεύθερος ο Επαμεινώνδας Κορκονέας - Είχε καταδικαστεί σε ισόβια για την δολοφονία του Γρηγορόπουλου

Νωρίτερα μέσα στο Μάϊο είχε ξεκινήσει η επανάληψη της διαδικασίας για να αφεθεί ελεύθερος ο ειδικός φρουρός Επαμεινώντας Κορκονέας, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε ισόβια, τα οποία είχαν «σπάσει» τον Ιούλιο του 2019 λόγο πρότερου σύννομου βίου, για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του LamiaReport ίσως και μέσα στην ημέρα, καταθέτοντας το απόσπασμα της τελευταίας Απόφασης του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Λαμίας, το οποίο αναγνώρισε ελαφρυντικά στον Επαμεινώνδα Κορκονέα, με ψήφους 4 υπέρ και 3 κατά (των Δικαστών Εφετών), αφέθηκε ελεύθερος και θα βρεθεί εκτός φυλακής έχοντας εκτίσει πάνω από 11 χρόνια φυλακή, παρά το γεγονός ότι κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία του Αλέξανδρου.