Πάτρα: Αναλυτικά τα εξώδικα της Ρούλας Πισπιρίγκου - Ποιοι οι αποδέκτες και τι ζητά

Αποκλειστικές πληροφορίες από το Πρωινό

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πάτρα: Αναλυτικά τα εξώδικα της Ρούλας Πισπιρίγκου - Ποιοι οι αποδέκτες και τι ζητά

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση της Πάτρας, καθώς μετά τις αποκαλύψεις για τους ασφυκτικούς θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, τους οποίους αρνείται κατηγορηματικά η Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά και την υπόθεση της σπιτονοικοκυράς η οποία έχει μπει σε τελική ευθεία, το Πρωινό την Τρίτη 28/6 ήρθαν στο φως τα εξώδικα που έχει στείλει κατά καιρούς η κατηγορούμενη.

Τα εξώδικα που έχει στείλει η Ρούλα Πισπιρίγκου

Οι νέες πληροφορίες αναφέρουν πως το πρώτο εξώδικο αφορά το εργαστήριο του Νικόλα Ράικου, και η 33χρονη ζητά να μάθει αν έχουν γίνει οι απαραίτητες τοξικολογικές εξετάσεις αίματος και ούρων στην Τζωρτζίνα, πότε χρονικά, καθως με λίγα λόγια αμφισβητεί ότι έχει γίνει όπου εκεί φάνηκε η κεταμίνη.

Πιο συγκεκριμένα, προσπαθεί να αποδείξει πως έχει γίνει λάθος, και πως η κεταμίνη δόθηκε στην Τζωρτζίνα όσο ήταν ζωντανή, από τους γιατρούς και όχι όσο βρίσκονταν στο σωμάτιο με τη μητέρα της.

«Θα την σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια»

Η κατάθεση της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρας ολοκληρώθηκε πριν μερικές μέρες και το μεσημέρι της Δευτέρας 27/6 ο Πέτρος Κουσουλός προχώρησε σε μια σημαντική αποκάλυψη, μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως στην κατάληξη της κατάθεσης της η Δήμητρα έκανε λόγο για το θάνατο της Τζωρτζίνας, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Αν αποδειχθεί ότι το έχει δολοφονήσει η αδερφή μου τα παιδιά, θα τη σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια».

Το ίδιο μάλιστα είχε πει πριν καιρό και ο πατέρας των τριών κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην Αγγελική Νικολούλη.