Κολωνός 53χρονος: «Πολύ φοβάμαι ότι...» - Τα σχόλια του Θανάση Κατερινόπουλου για τον βιασμό της 12χρονης

«Μήπως ήρθε η ώρα να τελειώνει η σεξουαλική ικανότητα των παιδόφιλων με κάποιο χημικό μέσο;»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κολωνός 53χρονος: «Πολύ φοβάμαι ότι...» - Τα σχόλια του Θανάση Κατερινόπουλου για τον βιασμό της 12χρονης

"Παγωμένο" είναι το Πανελλήνιο με την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, όπου 53χρονος την βίαζε και την έκδιδε έναντι χρηματικής αμοιβής. Ο Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και σχολίασε τις εξελίξεις.

Να σημειωθεί πως τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η μητέρα είχε λάβει χρήματα από βιαστή της 12χρονης κόρης της.

Τα σχόλια του Κατερινόπουλου για τον βιασμό της 12χρονης

«Η εκτίμησή μου είναι ότι δεν είναι υπόθεση ενός ανδρός πολύ φοβάμαι ότι υπήρχε ένα ολόκληρο κύκλωμα πίσω από αυτόν. Η αστυνομία έχει πολλή δουλειά. Αυτό το έγκλημα όπως εξελίσσεται θα τραβήξει πολύ καιρό. Εύχομαι να βρεθεί άκρη και να δοθούν απαντήσει», είπε.

«Θα χάσουν πολλοί των ύπνο τους. Γιατί ο κύριος αυτός φωτογραφιζόταν με άτομα υψηλού status – δεν λέω ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι παιδόφιλοι – ήθελε να εξασφαλίσει άλλοθι αλλά και πελατεία διεστραμμένων ανθρώπων που θέλουν να βρίσκονται με παιδάκια μέσα από αυτούς τους κύκλους».

«Μήπως ήρθε η ώρα οι παιδόφιλοι – αφού είδαμε ότι δεν θεραπεύονται – να τελειώνει η σεξουαλική τους ικανότητα με κάποιο χημικό μέσο; Ας το δουν οι επιστήμονες και οι νομοθετούντες».

Σε πολύ σοβαρές καταγγελίες προχώρησε και η γιαγιά της 12χρονης...

... η οποία ανέφερε ότι ο 53χρονος λίγες ημέρες προτού συλληφθεί απειλούσε την οικογένεια του παιδιού.

Η σύζυγός του, μάλιστα, αποπειράθηκε να δωροδοκήσει την κόρη της προκειμένου να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

«Πήγε να την πληρώσει, να της δώσει 10.000 ευρώ για να μην μιλήσει. Έγινε πριν συλληφθεί, δεν ξέρω πριν πόσες ημέρες. Τους απειλούσε αυτός όλους, θα σας σκοτώσω όλους, θα σας κάψω ζωντανούς και μετά πήγε η γυναίκα του και τους παρακαλούσε και λέει 'θα σας δώσω 10.000 ευρώ να μη μιλήσετε, να ξεχαστεί το θέμα' », δήλωσε η γιαγιά του κοριτσιού μιλώντας στο Mega.