Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Ηλιούπολη: Στη φυλακή ο 44χρονος προπονητής Τάε Κβον Ντο - Κατηγορείται για 5 βιασμούς ανηλίκων

Συνταρακτικές εξελίξεις

Ηλιούπολη: Στη φυλακή ο 44χρονος προπονητής Τάε Κβον Ντο - Κατηγορείται για 5 βιασμούς ανηλίκων
Ενημέρωση 27.03.2023 21:24
Από Ελένη Μήτση

Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό, πως προπονητής Τάε Κβον Ντο από την Ηλιούπολη κατηγορήθηκε από πλέον ενήλικα κορίτσια για ασέλγεια και βιασμό σε βάρος τους, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του λόγω της επαφής, που είχαν κατά τα μαθήματα (δείτε εδώ πιο αναλυτικά).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Mega έγινε γνωστό, πως έχουν ανοίξει τα στόματα από κορίτσια, που τότε ήταν ανήλικα και είχαν κακοποιηθεί από τον άντρα, ωστόσο σήμερα ως ενήλικες βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν για όσα βίωσαν!

Η νέα εξέλιξη για τον προπονητή Τάε Κβον Ντο που ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια

Το ζήτημα πήγε στον ανακριτή και μετά από μια μαραθώνια απολογία κρίθηκε, πως ο προπονητής προφυλακίζεται για 5 βιασμούς, που τον κατηγορούν. Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα 27/3 μέσα από το δελτίο ειδήσεων του Mega κυκλοφόρησε μέρος της απολογίας του και του τρόπου, που παρουσίασε τα γεγονότα.

Που μπορείς να απευθυνθείς αν αντιμετωπίζεις παρόμοια περιστατικά

Γενικότερα υπάρχουν πολλές δωρεάν γραμμές, που μπορεί κανείς να επικοινωνήσει με σκοπό να πάρει βοήθεια για ζητήματα, που τον απασχολούν. Σε ό,τι αφορά όμως γυναίκες, που θέλουν να καταγγείλουν ένα κακοποιητικό περιστατικό οποιασδήποτε φύσεως μπορούν να απευθυνθούν στη γραμμή SOS 15900 για γυναίκες, που είναι θύματα βίας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σεπόλια: Τη γνώρισε μέσω social media - 54χρονος βίασε 15χρονη κοπέλα

"Βόμβα" μεγατόνων στην Παρί Σε Ζερμέν - Ποδοσφαιριστής της ομάδας κατηγορείται για βιασμό

Share