Κως: «Ο δολοφόνος να βρεθεί όπως βρέθηκε η αδελφή μου» - Η αλήθεια για τον 28χρονο σύντροφο της Αναστάζια και η χρήση ναρκωτικών

Σε τραγική κατάσταση ο αδερφός του θύματος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κως: «Ο δολοφόνος να βρεθεί όπως βρέθηκε η αδελφή μου» - Η αλήθεια για τον 28χρονο σύντροφο της Αναστάζια και η χρήση ναρκωτικών

Η εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια στην Κω προκάλεσε μεγάλο σοκ και ανησυχία από την πρώτη στιγμή που αυτή έγινε γνωστή, μέχρι που οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν μόλις αναγνωρίστηκε το πτώμα της πεταμένο σε σακούλα σκουπιδιών.

Ύποπτος για την δολοφονία της φέρεται πως είναι ένας 32χρονος άνδρας με καταγωγή από το Μπαγκλαντές, ο οποίος είναι και ο τελευταίος που βρέθηκε μαζί της και σύμφωνα με τον ίδιο συνευρέθηκαν και ερωτικά, ενώ ο πραγματικός σύντροφος της νεαρής, ο οποίος είναι 28 χρονών, έχει βγει από το "κάδρο" των υπόπτων, διότι σύμφωνα με τις κάμερες του ξενοδοχείου στο οποίο εργάζονταν και οι δύο, το μοιραίο εκείνο βράδυ, ο ίδιος δούλευε ως αργά και μόλις σχόλασε και κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά άρχισε να την ψάχνει.

Η σχέση της 27χρονης Αναστάζια από την Κω με τον 28χρονο Πολωνό

Με τον 28χρονο Πολωνό η Αναστάζια γνωρίστηκε πριν από δέκα χρόνια, όπου έγιναν ζευγάρι, με τους δυο τους να κάνουν όνειρα για μία καλύτερη ζωή, γεμάτη ταξίδια και εξορμήσεις, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες τους στα social media (δείτε εδώ γιατί οι εικόνες αυτές έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών), κάτι που πλέον δεν θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν, με εκείνον να είναι συντετριμμένος.

Οι δηλώσεις του αδερφού της

Συντετριμμένος είναι και ο αδερφός της νεαρής, ο οποίος μίλησε στο MEGA και στο LIVE NEWS, ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη για εκείνη και επισημαίνει πως είναι σίγουρος ότι ο σύντροφός της δεν εμπλέκεται στην υπόθεση: «Κόβω το χέρι μου. Είμαι σίγουρος 100%. Όχι, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Αν αντιλαμβανόταν κάτι τέτοιο ο Μιχάλ, και πέντε άτομα να ήταν, θα πάλευε με τα ίδια του τα χέρια και τους πέντε».

«Η πιο μεγάλη μου επιθυμία θα ήταν να ήμουν στο ίδιο κελί και ο δολοφόνος να βρεθεί σε τέτοια κατάσταση όπως βρέθηκε η αδελφή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Μπαγκλαντεσιανό, ο οποίος παραμένει στο κελί του μέχρι να απολογηθεί (δείτε εδώ πότε θα συμβεί αυτό).

Και πρόσθεσε: «Μου φαίνεται ότι αυτός το έκανε, γιατί δεν πιστεύω πως ένας άνδρας που την πήρε με το μηχανάκι, δεν έχει εμπλοκή».

Όσον αφορά στα όσα ακούγονται σχετικά με το ότι η 27χρονη έψαχνε για ναρκωτικά στο νησί, δήλωσε: «Εγώ δεν είδα με τα μάτια μου να κάνει χρήση. Αλλά όταν ήταν στην Ολλανδία, όπου επιτρέπεται το χασίς, δεν μπορώ να το πω με σιγουριά».