Μικρά μυστικά & tips για μοναδικές στιγμές περιποίησης στο σπίτι!

Μικρά μυστικά & tips για μοναδικές στιγμές περιποίησης στο σπίτι!

Καλωσορίζουμε την άνοιξη και μαζί με αυτή και την πιο ανάλαφρη διάθεσή μας!

Και παρόλο που το κρύο δε μας αφήνει ακόμα να χαρούμε τα ανοιξιάτικα ρούχα μας, ο Μάρτιος είναι ο καταλληλότερος μήνας για την πιο απολαυστική περιποίηση και μάλιστα στο σπίτι! Διαβάστε παρακάτω...

Χαρίστε στον εαυτό σας λίγες στιγμές χαλάρωσης και απολαύστε τα beauty tips που σας προτείνουμε εμείς και το STREP:

  • Το έχεις ακούσει χίλιες φορές, ήρθε μήπως η ώρα να το εφαρμόσεις; Πιες ένα ποτήρι χλιαρό νερό με λεμόνι κάθε πρωί και ξεκίνα την ενυδάτωση του οργανισμού σου αλλά και την τόνωσή του με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.
  • Με ένα μείγμα με νιφάδες βρώμης και αμυγδαλέλαιο που μπορείς εύκολα να δημιουργήσεις, κάνε απαλό μασάζ στο σώμα σου και διώξε τα νεκρά κύτταρα. Μην ξεχάσεις να ξεπλύνεις με άφθονο κρύο νερό.
  • Περιποιήσου τα άκρα σου και προετοίμασέ τα για τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι αποτριχωτικές ταινίες σώματος Strep σου υπόσχονται μοναδικά αποτελέσματα και μία απαλή επιδερμίδα.
  • Απόλαυσε ένα χαλαρωτικό μπάνιο, προσθέτοντας λίγο ανθόνερο και γάλα καρύδας σε ζεστό νερό.
  • Ενυδάτωσε την επιδερμίδα σου με ένα μείγμα μελιού και ελαιόλαδο κάνοντας απαλό μασάζ στο σώμα σου.
  • Φρόντισε τα χείλη σου! Κάνε ένα αποτελεσματικό lip scrub, ακατέργαστη ζάχαρη και βαζελίνη χωρίς χημικά, με κερί μέλισσας και ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο. Μην ξεχάσεις τις αποτριχωτικές ταινίες προσώπου STREP για ένα άψογο αποτέλεσμα!!
  • Διώξε το stress της εβδομάδας με homemade antistress κομπρέσες: Σε ένα μπολ προσέθεσε ζεστό νερό και λίγες σταγόνες από αιθέριο έλαιο λεβάντας και με μία μικρή πετσέτα πέρασέ τες από το πρόσωπο και το λαιμό σου. Και επειδή η περιποίηση του σώματος έχει άμεσα σχέση και με την χαλάρωση μην ξεχάσεις να έχεις δίπλα σου ένα ποτήρι κρασί και την αγαπημένη σου μουσική ή το αγαπημένο σου βιβλίο.

Λίγα λόγια για το Strep

Με μακρά παράδοση και ιστορία στη μεθοδολογία της αποτρίχωσης, η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων Strep εύλογα θεωρείται ο Ειδικός στην Αποτρίχωση. Εύκολα στην χρήση, αποτελεσματικά και αξιόπιστα, όλα τα προϊόντα Strep καλύπτουν τις ανάγκες της κάθε γυναίκας και κάνουν το δέρμα πιο όμορφο, απαλό και λείο. Στην οικογένεια προϊόντων αποτρίχωσης Strep περιλαμβάνονται και διανέμονται στην ελληνική αγορά από την εταιρεία ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ. οι σειρές Strep Crystal line, Strep Argan Oil και Strep Sugaring.

#StrepSugaring #HomeTreatment