Street style for him για φέτος το καλοκαίρι!

Street style for him για φέτος το καλοκαίρι!

Μια ημέρα στις μεγάλες πόλεις δεν είναι ποτέ ίδια με την προηγούμενη. Μπορεί να είναι συναρπαστική και ταυτόχρονα κουραστική, με στιγμές που θα πεις wow, αλλά και με στιγμές που θα έχουν φασαρία.

Αυτό που, όμως, έχει σημασία είναι ότι έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πολλούς ανθρώπους, να απολαύσεις συναυλίες, εκδηλώσεις, ταινίες, να ζήσεις στιγμές έντονες – στιγμές που θα κρατήσεις στην καρδιά σου. Διαβάστε παρακάτω...

Η κουλτούρα, λοιπόν, της κάθε πόλης ορίζεται και από το style των ανθρώπων της. Τόσο οι άνδρες, όσο και οι γυναίκες, έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε πολλές επιλογές. Επειδή, όμως, τις περισσότερες φορές γίνεται λόγος για το γυναικείο στιλ, στο άρθρο αυτό στόχος μας είναι να σε βοηθήσουμε να διαλέξεις τα essential for him, για να του κάνεις δώρο φέτος!

Τα sneakers που θα είναι για πάντα της μόδας

Δεν νοείται street style χωρίς sneakers. Παρά το ότι σχεδιάστηκαν για γυμναστική και sports, η πραγματική τους συνεισφορά είναι το ότι έχουν μεταμορφώσει την εικόνα του street style! Παγκοσμίως, δεκάδες celebrities τα προτιμούν ως βασικό στοιχείο σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους. Tip: προτιμήστε ένα άνετο παπούτσι που θα αφήνει το πόδι να αναπνέει.

Το άρωμα με τις ιδιαίτερες νότες

Για έναν άνδρα, το άρωμα είναι το style item που τον κάνει να ξεχωρίζει και του δίνει ταυτότητα. Πάντα τείνουμε να συνδυάζουμε αρώματα με ανθρώπους, οπότε προτιμήστε να του κάνετε δώρο ένα άρωμα που θα είναι, ταυτόχρονα, διακριτικό και εκλεπτυσμένο. Η νέα πρόταση του STR8, το άρωμα AHEAD, έχει την υπογραφή ενός ανθρώπου-σύμβολο για κάθε νέο άνδρα – του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Με άρωμα από ξύλο φτέρης και νότες από φρούτα και αρωματικά βότανα, το AHEAD δίνει έναν αέρα μυστηρίου, στιλ και κομψής γοητείας. Ό,τι χρειάζεται ένας νέος άνδρας που δεν σταματάει ποτέ να κυνηγάει τους στόχους του και να προσπαθεί συνεχώς να τους κατακτήσει.

Το t-shirt

Κλασική επιλογή για έναν άνδρα, αλλά ποτέ εύκολη, καθώς ένα t-shirt έχει τον δικό του χαρακτήρα και προσωπικότητα. Προτιμήστε t-shirts που θα αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και που θα μπορεί, με μια εύκολη εναλλαγή από μπουφάν σε μπλέιζερ, να τα φοράει από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Follow us: @STR8Greece στο Facebook και @str8myway_official στο Instagram!