Λαμπερό dinner στο χώρο του ΒOLLICINE στη Χώρα της Μυκόνου!

Λαμπερό dinner στο χώρο του ΒOLLICINE στη Χώρα της Μυκόνου!

Ένα υπέροχο dinner απήλαυσαν όσοι παρευρέθηκαν στον μαγικό χώρο του πρώτου concept store - restaurant «BOLLICINE» στη χώρα της Μυκόνου, εκεί όπου είχαν την ευκαιρία να γευτούν απίθανες γεύσεις, εκλεκτά κρασιά σε αποκλειστικότητα και ευφάνταστα cocktails. Διαβάστε παρακάτω...

Το ΒOLLICINE, που σημαίνει φυσαλίδα στα Ιταλικά, είναι ένας χώρος με έντονη την ιταλική φινέτσα, ο οποίος συνδυάζει την ποιότητα με την υψηλή αισθητική και προσφέρει όλα τα απαραίτητα συστατικά για μια ξεχωριστή διασκέδαση.

Πήτερ Κάτονα (Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Royal Opera House - Covent Garden στο Λονδίνο), Ζωή Πενταφράγκα, Πολ Κολ

Στην prive βεράντα του BOLLICINE μπορεί κανείς να απολαύσει καθ’ολη την διάρκεια της ημέρας ξεχωριστούς συνδυασμούς εκλεκτών γεύσεων, εμπνευσμένες από τον chef του εστιατορίου. Ξεκινήστε την μέρα σας με ένα υπέροχο healthy brunch και ολοκληρωστε την με ένα dinner που θα σας μείνει αξεχάστο!

Εκτός από το χώρου του εστιατορίου, την παράσταση κλέβει και ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος του BOLLICINE, στον οποίο ανα τακτά χρονικά διαστήματα λειτουργούν Pop Up Stores στα οποία οι λάτρεις της μόδας μπορούν να επιλέξουν κομμάτια μέσα από μοναδικές συλλογές σε πολυτελή κοσμήματα, τσάντες, αλλά και δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών αποκλειστικά σχεδιασμένες για το BOLLICINE.

Μάσα Φασούλα, Ζωή Πενταφράγκα, Γιάννης Γκόφας, Άννυ Κόρου

Παράλληλα όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για την παραλία όπως πετσέτες, γυαλιά, μαγιώ και τσάντες καθώς και κεριά υψηλής ποιότητας χώρου και μασάζ ολοκληρώνουν την απόλυτη εμπειρία του concept store BOLLICINE στη Μύκονο.

ΒOLLICINE

Φλώρου Ζουγανέλη 3, Χώρα Μύκονος