Μπάρμπα Στάθης «Φρεσκοκομμένα» 12 νέες φρέσκες σαλάτες, σε πρωτοποριακή συσκευασία που επιτρέπει στα λαχανικά να αναπνέουν!

Μπάρμπα Στάθης «Φρεσκοκομμένα» 12 νέες φρέσκες σαλάτες, σε πρωτοποριακή συσκευασία που επιτρέπει στα λαχανικά να αναπνέουν!

Ο Μπάρμπα Στάθης ανανεώνει πλήρως τις φρέσκες σαλάτες του και παρουσιάζει δώδεκα νέους συνδυασμούς κομμένων και πλυμένων λαχανικών, σε νέες συσκευασίες και με νέες, μειωμένες τιμές!

Με εικαστικό που ξεχωρίζει για τη «φρέσκια» προσέγγιση και τη ζωντάνια του, η πρωτοποριακή συσκευασία επιτρέπει στα διαλεχτά λαχανικά να αναπνέουν! Έτσι, οι φρέσκες σαλάτες Μπάρμπα Στάθης διατηρούν αναλλοίωτη τη γεύση, την υφή, το χρώμα και τη θρεπτική αξία τους μέχρι τη στιγμή που θα τις απολαύσετε.

Κάθε κωδικός αποτελεί μια ξεχωριστή επιλογή υψηλής διατροφικής αξίας, με ιδιαίτερο γευστικό χαρακτήρα και υφή που αποτυπώνεται στις ευφάνταστες ονομασίες τους! Εκτός από κλασικούς κι αγαπημένους συνδυασμούς, η ανανεωμένη γκάμα περιλαμβάνει μείγματα με πρωτότυπα λαχανικά όπως τα παντζαρόφυλλα, το kale και τα μουσταρδόφυλλα, δύο super salads με μείγμα ξηρών καρπών και φρούτων, καθώς και δύο πιο ολοκληρωμένες προτάσεις που περιέχουν γευστικές σως.

Επιλέξτε τον αγαπημένο σας συνδυασμό διαλεχτών λαχανικών και απολαύστε καθημερινά φρεσκάδα, γεύση και ποιότητα!

Μπάρμπα Στάθης.

Εδώ και 50 χρόνια, μας κάνει καλό!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Μπάρμπα Στάθη:

www.barbastathis.com

Facebook: www.facebook.com/barbastathis.gr

Instagram:@barbastathis
Youtube: http://www.youtube.com/c/BarbaStathiscom