Ραγδαίες εξελίξεις με το Survivor - Εκτάκτως στην Αθήνα ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Τι συμβαίνει με το ριάλιτι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ραγδαίες εξελίξεις με το Survivor - Εκτάκτως στην Αθήνα ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση του νέου κύκλου του Survivor. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έρχεται εκτάκτως αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ για να πάρουν μία απόφαση.

Η ομάδα της παραγωγής έχει ήδη αρχίσει να στήνει το νέο κύκλο και συγκεκριμένα την ομάδα των διασήμων. Τις τελευταίες μέρες έχει ακουστεί έντονα ένα όνομα για την ομάδα αυτή - δείτε εδώ ποιο - και όπως όλα δείχνουν, ο Τούρκος παραγωγός έρχεται στην Ελλάδα προκειμένου να «κλείσει» την συμφωνία.

Ο μέχρι τώρα προγραμματισμός θέλει την παραγωγή και τις ομάδες Μαχητών και Διασήμων να αναχωρούν για τον Αγιο Δομίνικο στις 18 Δεκεμβρίου και το πρώτο επεισόδιο του Survivor να παίζει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ στις 2 Ιανουαρίου 2021.

Συγκλονίζει ο Νάσος Παπαργυρόπουλος - «Μετά το Survivor μου πήρε 3 μήνες να...»

Στο The 2night show βρέθηκε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων στην συνέντευξη του, μίλησε για το Survivor και το πως βίωσε την καθημερινότητα του με την επιστροφή στην Ελλάδα

«Μου είχε γίνει πρόταση για σίριαλ, όταν είχα βγει από τα ριάλιτι κι από αυτά που έγινα αρκετά πιο γνωστός, αλλά εγώ εκείνη την στιγμή της ζωής μου δεν ήμουν ικανός να τα φέρω εις πέρας. Περνούσα διάφορες φάσεις που δεν μου είχαν συμβεί ξανά. Δηλαδή μετά από 5-6 μήνες απομόνωσης, όταν άρχισα να βγαίνω έξω και να πηγαίνω σε πολυσύχναστους χώρους, ζαλιζόμουν από την βαβούρα, τις πολλές κινήσεις και συνομιλίες.

Με έπιανε μια ζαλάδα και δεν μπορούσα κιόλας να αναπνεύσω. Οπότε φοβόμουν στην αρχή μην μου συμβεί κάτι τέτοιο. Μου πήρε 3 μήνες να το ξεπεράσω, το ξεπέρασα μόνος και εργάστηκα με τον εαυτό μου. Ήξερα ότι ήταν κάτι ψυχοσωματικό και πέρασε».

Όπως φαίνεται ωστόσο, 2 χρόνια μετά το Survivor, όχι μόνο έχει συνηθίσει, αλλά... έτρεχε ημίγυμνος στους δρόμους της Γλυφάδας.