Η Τσιμτσιλή ''πλέει'' σε πελάγη ευτυχίας - Oι συγκινητικές ευχές για τα γενέθλια του γιου της

«Ξύπνησα μέσα στη νύχτα και κάπως ένιωθα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η Τσιμτσιλή ''πλέει'' σε πελάγη ευτυχίας - Oι συγκινητικές ευχές για τα γενέθλια του γιου της

Το πρωί της Τετάρτης του Πάσχα 27/4 η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μα πολύ γλυκιά έναρξη στην εκπομπή της, Happy Day καθώς ανέφερε πως ο μικρός της γιος είχε τα γενέθλια του. Πέρασαν 4 χρόνια από εκείνη την ημέρα, που η παρουσιάστρια πήγε στο μαιευτήριο και έφερε στον κόσμο το τελευταίο μέλος της οικογένειας της και όλο αυτό το θυμάται ως μια πού όμορφη ανάμνηση.

Να σημειωθεί πως το ζευγάρι έχει άλλες δύο κόρες, αλλά ο Γιαννάκης είναι η μικρή αδυναμία όλων, ειδικά της μαμάς του και αυτό αποδεικνύεται από την τελευταία φωτογραφία, που κοιμάται σαν άγγελος στην αγκαλιά της.

Οι ευχές της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τα γενέθλια του γιου της

«Πριν από τέσσερα χρόνια ήρθε στη ζωή ο Γιαννάκης μας και δεν μπορώ να μην κάνω μια γλυκιά αναφορά. Δεν θα το ξεχάσω που ξύπνησα μέσα στη νύχτα και κάπως ένιωθα. Πήγα κατευθείαν στο μαιευτήριο και τελικά το αγοράκι μας ήρθε στη ζωή και πραγματικά ολοκλήρωσε την οικογένειά μας.

Το να βλέπεις τα παιδάκια σου να μεγαλώνουν, να εξελίσσονται σαν άνθρωποι, σαν προσωπικότητες με αυτά που σου λένε, με αυτά που κάνουν και με τον τρόπο που υπάρχουν στην οικογένεια σε συγκινεί. Το ξέρετε και από τα δικά σας παιδιά. Χρόνια πολλά στον Γιαννάκη μας!» εξομολογήθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Τσιμτσιλή "έριξε" το instagram με την κόρη της - Πόζαραν ντυμένες ασορτί

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι, αυτή τη φορά η παρουσιάστρια του ALPHA όπου κρατάει παρέα κάθε πρωί στους τηλεθεατές της από την εκπομπή «Happy Day» αποφάσισε να κάνει μια άκρως τρυφερή ανάρτηση όπου έχει στο πλευρό της, τη μια από τις δυο κόρε της.

Η γνωστή παρουσιάστρια μαζί με την κόρη της ντύθηκαν ασορτί με αποτέλεσμα τα σχόλια να πάρουν "φωτιά". Δείτε επίσης εδώ και την ανάρτηση που είχε κάνει με τον γιο της, Γιάννη.

Η ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή με την κόρη της