Πέθανε ο Χάρης Μπελτεγρής - Θρήνος στο ΠΑΣΟΚ

Σε ηλικία 40 ετών

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Παύλος Χρηστίδης - Facebook
Παύλος Χρηστίδης - Facebook

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή την Μεγάλη Τρίτη 30/4 μέσα από αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς έφυγε από τη ζωή ο Χάρης Μπελτεγρής σε ηλικία 40 ετών μετά από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο Χάρης Μπελτεγρής είχε συνδέσει από τα φοιτητικά του χρόνια το όνομά του με το ΠΑΣΟΚ, καθώς είχε διατελέσει γραμματέας της ΠΑΣΠ Πολυτεχνείου στη Θεσσαλονίκη. Τα τελευταία χρόνια ο ίδιος κατείχε τη θέση του γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής βορείου τομέα της Αθήνας. Η κηδεία του θα γίνει τη Μεγάλη Τετάρτη 1/5 στις 5 το απόγευμα στο Χαλάνδρι.

Δείτε επίσης: Θρήνος - Γνωστός Έλληνας ηθοποιός πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 46 ετών

Η ανάρτηση για τον θάνατο του Χάρη Μπελτεγρή

«Έχουν περάσει, σχεδόν, 20 χρόνια.
Συστήθηκες σε όλους μας, ως Γραμματεας της ΠΑΣΠ Πολυτεχνείου, αλλά κυρίως ως ο αεικίνητος Χαρης, που ήθελε να ρωτάει και να μαθαίνει, να εξελίσσεται και να είναι ο καλύτερος. Ενα παιδί-θαύμα.

Τι να ξεχωρίσω σε αυτά τα 20 χρόνια;

Ποιες στιγμές; Ποιους ανθρώπους; Τις διακοπές στην Κρήτη, στα χρόνια της αθωότητας; τα ραντεβού στον Άγιο Θωμά; Τα ξενύχτια; Τις ομάδες; Το συνέδριο του 07; τη συνδιάσκεψη του 08; τις συζητήσεις για το συνέδριο της Νεολαίας του 13; τα όνειρα μετά την Σαουδικη Αραβια και την Αγγλία; Την Επίδαυρο; Τους αγαπημένους σου πολυτεχνίτες της Θεσσαλονίκης; Τα λόγια σου πριν τις εκλογές του 23;

Ο Χαρης Μπελτεγρης ήταν ο πιο οξυδερκής παίχτης της γενιάς μας. Μπορούσε να πετύχει ότι έβαζε στο μυαλό του, μπορούσε να πείσει όποιον ήθελε, να φτιάξει ομάδες, να κερδίσει μάχες, να μας κοιτάξει με το χαρακτηριστικό του χαμόγελο και μετά να κλείσει την πόρτα και να εξαφανιστεί, ικανοποιημένος για όσα πέτυχε. Και τότε ξεκινούσε να επεξεργάζεται την επόμενη νίκη του, την επόμενη ανατροπή.

Βουνό μου, παιχταρα μου, λιοντάρι, καλύτερε σ´ ευχαριστώ πολύ για όλα.

Καλό ταξίδι εκεί ψηλά.

Θα μας λείψεις πολύ και περισσότερο στην Καίτη σου, τον Άρη, τον Κώστα.

Δόξα και τιμή._», έγραψε ο Παύλος Χρηστίδης