Πανόραμα: Ο Σπαλιάρας αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που τον έστειλαν στους Μαχητές και ξεσκεπάζει το bullying στην Παπαδοπούλου (Βίντεο)

Πανόραμα: Ο Σπαλιάρας αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που τον έστειλαν στους Μαχητές και ξεσκεπάζει το bullying στην Παπαδοπούλου (Βίντεο)
Εμφανίστηκε στο πλατό του Πανόραμα σήμερα για να μιλήσει για όλα και αυτό έκανε!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που ψηφίστηκε από την ομάδα του για να πάει στην ομάδα των Μαχητών αλλά και το bullying των Διάσημων στην Παπαδοπούλου. διαβάστε παρακάτω...

"Προφανώς δεν ήμουν και ο πιο αγαπημένος τους, για να με διώξουν. Αγωνιστικά ήμουν μέτριος γενικά, νομίζω ήθελαν να στείλουν εμένα στην άλλη ομάδα, και τον Ντάνο να τον διώξουν, οπότε δεν θα τους συνέφερε να τον πάνε απέναντι! Θεωρούσα ότι θα είμαι ή εγώ ή η Ειρήνη. Ένιωθε άβολα μέσα στην ομάδα. Η Ειρήνη δεν απομονώθηκε από μόνη της, ένιωθε πολύ άβολα με κάποιες καταστάσεις, αυτό έγινε γιατί όταν δεν έχεις κολλητιλίκια, αυτό γίνεται. Πράγματα που κάναμε εμείς δεχόμασταν πολύ αυστηρή κριτική, ενώ σε άλλους περνούσαν στο ντούκου.

Με την Ειρήνη είχαμε πάει να πιαστούμε στα χέρια, την πρώτη εβδομάδα, γιατί είμαστε εκρηκτικοί χαρακτήρες, αλλά τα βρήκαμε. Στενοχωρήθηκα όταν έμαθα ότι αποχώρησε οικειοθελώς. Ήταν πολύ καλύτερα στους Μαχητές, γιατί ήταν όλα πιο απλά. Ήταν πιο μικροί όλοι σε ηλικία, δεν υπήρχαν τόσα νεύρα, στους Διάσημους είχαμε τραγικές καταστάσεις, τσακωνόμασταν για μισή καρύδα και άλλους αστείους λόγους. Όταν λοιπόν πήγα στην ομάδα, μου είπαν ότι δεν υπάρχει κουβέρτα σου και κουβέρτα μο, όλες μαζεύονται το βράδυ και το πρωί στρώνονται.

Δεν μετέφερα κουτσομπολιά, απλά με ρωτούσαν γιατί με έδιωξαν, αν είναι όπως φαίνονται και τέτοια. Δεν είχα σκοπό να αδικήσω κανένα, δικαιολογώ και όσους δεν φέρθηκαν σωστά, γιατί και οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες οπότε είναι εύκολο να ξεφύγει κανείς!"



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Πανόραμα: Ο Γιάννης Σπαλιάρας ξεσκεπάζει δημοσίως την κλίκα των Διάσημων: «Μπορείς να στήσεις μέχρι και ψηφοφορίες» (Βίντεο)

Ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει τι συμβαίνει με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη! Οι συζητήσεις και τα μελλοντικά του σχέδια! (Βίντεο)

Πανόραμα: «Δεν θα ξανά πήγαινα στο Survivor!» Σοκάρει ο Γιάννης Σπαλιάρας μιλώντας για τις άθλιες συνθήκες στο παιχνίδι! «Δεν άκουγα και δεν έβλεπα από την πείνα» (Βίντεο)