Survivor 4 - φίλη Ασημακόπουλου: "Είναι ένα θέμα που δεν είναι ευχάριστη συζήτηση για τον Γιώργο"

"Το περιγράφει και κλαίει πάντα"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - φίλη Ασημακόπουλου:

Με αφορμή την ανάρτηση που έκανε ο Περικλής Κονδυλάτος πριν από κάποιες ώρες για τον πρώην συμπαίκτη του στο Survivor, Γιώργο Ασημακόπουλο, η Βίκυ Μαρκάτου, κολλητή του Γιώργου, μίλησε το πρωί της Τρίτης στο Happy Day σχετικά με τη δημοσιοποίηση αυτού του γεγονότος.

Οι αποκαλύψεις της φίλης του Γιώργου Ασημακόπουλου

«Διάβασα κατευθείαν την ανάρτηση του Περικλή Κονδυλάτου. Εκείνη τη στιγμή ανατρίχιασα, είναι ένα περιστατικό που ξέρουμε λίγοι άνθρωποι. Εγώ προσωπικά το γνωρίζω από τον πρώτο καιρό που ήρθαμε κοντά με τον Γιώργο και πιστεύω ότι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού –έξω από την οικογένεια- που μπορεί να το ξέρουν-. Αυτό που υπέθεσα είναι ότι με τον Περικλή πρέπει να ήρθαν πολύ κοντά για να του εκμυστηρεύτηκε κάτι τόσο σοβαρό.

Είναι ένα περιστατικό που έχει στιγματίσει τον Γιώργο σε πολύ τρυφερή ηλικία και του έχει δημιουργήσει έναν μεγάλο προσανατολισμό στη ζωή του. Ήταν ή 8 ή 12 χρόνων όταν έγινε αυτό. Ήταν πολύ μικρός και για πάρα πολύ καιρό δεν έβλεπε τους γονείς του που ήταν στα νοσοκομεία για να δώσουν ό,τι μπορούσαν να δώσουν στον αδερφό που χάθηκε. Ο Γιώργος το περιγράφει και κλαίει πάντα.

Αυτό ακριβώς δείχνει ποιος είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος δεν θα χρησιμοποιούσε ποτέ αυτήν την συνταραχτική εμπειρία που έχει βιώσει σε τρυφερή ηλικία, για να αποσπάσει συμπάθεια, εύνοια, προσοχή ή δημοσιότητα», είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Δεν το συζητήσαμε πριν να φύγει για τον Άγιο Δομίνικο. Είναι κάτι που έχουμε να το συζητήσουμε χρόνια. Είναι ένα θέμα που δεν είναι ευχάριστη συζήτηση για τον Γιώργο. Είναι κάτι που μου είχε αποκαλύψει όταν τον είχα γνωρίσει».

Πράγματα που δεν γνωρίζετε για τον Γιώργο Ασημακόπουλο

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι 29 ετών και γεννήθηκε στην Πάτρα ενώ τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Αθήνα. Αγαπά τη μόδα και διαθέτει τα δικά του καταστήματα με ρούχα στη Γλυφάδα, την Κηφισιά και την Κέρκυρα.

Αν και είχε περάσει στη σχολή Μηχανολόγων – Μηχανικών τα παράτησε για να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών του που είχαν και εκείνοι μαγαζιά. Μάλιστα έχει τη δική του σειρά γυναικείων ρούχων. Παράλληλα, ασχολείται με το μόντελινγκ, έχει περπατήσει σε πασαρέλες και έχει κάνει και αρκετές φωτογραφήσεις για ρούχα και μαγιό.