Survivor 4 - φίλος Μαριαλένας: "Μπορεί να έφτιαξε τις σχέσεις της με τον Σάκη αλλά δεν τα ξανά βρήκαν"

"Ξέραμε ότι είναι σε σχέση με τον Λιβάνη"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - φίλος Μαριαλένας:

Συνέντευξη στην εκπομπή Ευτυχείτε, το πρωί της Τετάρτης παραχώρησε ένας πολύ καλός φίλος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, που κλέβει την παράσταση στο Survivor με τα... συναισθήματά της για τον Σάκη!

Ο Ανδρέας Τσαμπούκος μίλησε με πολύ καλά λόγια για εκείνη, κι αποκάλυψε επίσης πως γνωρίζει τον νυν της, Γιώργο Λιβάνη.

Οι δηλώσεις του για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη

"Βρίσκεται σε σύγχυση στο παιχνίδι. Ξαφνικά ήρθε ένας πρώην, μια πρώην - νυν. Η Μαριαλένα είναι ένα πολύ ηθικό στοιχείο κι ένα πολύ ηθικό παιδί και σοκαρίστηκε, σου λέει τώρα είναι έξω... αυτό, τώρα μπαίνει ο Σάκης... Από την άλλη όσο περνάει ο καιρός έχει ένα οικείο πρόσωπο μέσα που μέσα εκεί δεθήκανε. Εγώ πιστεύω απλά ότι δεθήκανε, έχουν τόσα χρόνια μαζί και βρίσκει μια παρηγοριά.

Τον ξέρω χρόνια τον Γιώργο Λιβάνη, έχουμε συνεργαστεί κιόλας. Οι κοντινοί της άνθρωποι ξέραμε ότι είναι σε σχέση μαζί του, λίγο πριν μπει στο παιχνίδι.

Μπορεί Μαριαλένα και Σάκης να έφτιαξαν τις σχέσεις τους αλλά δεν τα έχουν ξαναβρεί! Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στην σχέση τους! Η Μαριαλένα τον Γιώργο τον ξέρει χρόνια!"

Φίλος της Μαριαλένας και του Σάκη ξεσκεπάζει για πρώτη φορά την αλήθεια - Τι έγινε στα κάστινγκ

Στην ίδια εκπομπή ωστόσο, νωρίτερα, μίλησε ο

Ο Σωτήρης Λαμαϊ, μάλιστα, κατάφερε να εξοργίσει την Κατερίνα Καινούργιου με μια συγκεκριμένη ατάκα που χρησιμοποίησε!

"Αν αυτό που βλέπουμε εμείς δεν είναι σκηνοθετημένο τότε υπάρχει σοβαρό θέμα. Θεωρώ ότι ο Σάκης έχει περισσότερο το κομμάτι μάρκετινγκ σε σχέση με την Μαριαλένα. Αν προσέξεις πολλές φορές μιλάει πολύ στοχευμένα, ποτέ δεν μιλάει πολύ και πάντα είναι προσεκτικός σε αυτά που λέει.

Δεν είχαν και την καλύτερη σχέση, πολύ έντονη σχέση. Πρέπει να ήταν έντονος ο χωρισμός τους από ότι έχω ακούσει και ξέρω γι' αυτό παραξενευόμαι που τώρα ξαφνικά βλέπουμε πολύ αγάπη. Η Μαριαλένα μάλλον κάνει κουτσουκέλα στο Λιβάνη τώρα με αυτά που ακούγονται.

Η Μαριαλένα στην οντισιόν είπε ότι ήταν και ο πρώην της εκεί. Είπε συγκεκριμένα, ότι ήταν από έναν πρόσφατο χωρισμό εκεί και ήθελε να ξεφύγει κλπ. Και όλος τυχαίος, λέει, μαθαίνω ξαφνικά, πως είναι και ο πρώην μου κάτω! Τι θέλει η τηλεόραση, λοιπόν; Ίντριγκα, ζευγάρια κλπ, οπότε αναμενόμενο ήταν να περάσουν και οι δυο μέσα!", είπε μεταξύ άλλων.