Survivor 4 - Spoiler 27/6: Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει

Προς αυτό το χρώμα γέρνει η νίκη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Spoiler 27/6: Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει

Αύριο Κυριακή 27/6 το Survivor 4 επιστρέφει και θα παρακολουθήσουμε το τελευταίο μεικτό αγώνισμα επάθλου, καθώς την επόμενη Κυριακή 4/7 θα πραγματοποιηθεί ο ημιτελικός και την Δευτέρα 5/7 ο μεγάλος τελικός στον οποίο και θα αναδειχθεί ο νικητής των 100.000 ευρώ.

6μιση μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ έκανε πρεμιέρα και οι παίκτες που έχουν μείνει στο παιχνίδι μέχρι και σήμερα, έχουν περάσει από 40 κύματα. Κλάματα, τσακωμοί, έρωτες και οι εκπλήξεις επικράτησαν στον 4ο κύκλο που όπως έχουν δηλώσει πολλοί τηλεθεατές και πρώην παίκτες ήταν περισσότερο ριάλιτι.

Ποια ομάδα θα κερδίσει αύριο το αγώνισμα του Survivor 4

Survivor 4 Spoiler 27/6

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες μας, το παιχνίδι θα είναι συγκλονιστικό, καθώς όλοι οι παίκτες που έχουν μείνει γνωρίζουν πολύ καλά πως αυτοί είναι οι τελευταίοι τους αγώνες, πριν την επιστροφή τους πίσω στην Ελλάδα και θέλουν να απολαύσουν κάθε στιγμή, ακόμη και αν αυτή είναι κουραστική.

Η νίκη στον τελευταίο μεικτό αγώνα γέρνει προς την μπλε ομάδα, όμως ακόμη η πληροφορία μας δεν είναι 100% επιβεβαιωμένη. Για αυτό και επειδή θέλουμε να είμαστε σωστοί και να μην κάνουμε λάθη, θα επιστρέψουμε σύντομα με σίγουρη διαρροή.

100% σίγουρo ωστόσο είναι το spoil σχετικά με τον παίκτη που θα αποχωρήσει από το συμβούλιο του νησιού. Αυτή θα είναι και η τελευταία αποχώρηση λίγο πριν τον ημιτελικό που θα κρίνει ποιοι θα είναι οι δυο που θα περάσουν στον τελικό που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα.

Ο παίκτης λοιπόν που θα φύγει λίγο πριν πιει νερό από την πηγή είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος!

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram