Survivor 5: Μπαίνει ξανά στο ριάλιτι ο Βαλάντης; Γιατί δεν έχει επιστρέψει ακόμα

Αποκλειστικό παρασκήνιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Μπαίνει ξανά στο ριάλιτι ο Βαλάντης; Γιατί δεν έχει επιστρέψει ακόμα

Παίκτες βλέπουμε να επιστρέφουν στην Ελλάδα, μετά τις τελευταίες αποχωρήσεις στο Survivor, είτε μέσω του κοινού είτε οικειοθελείς, αλλά ακόμη δεν έχουμε δει τον Βαλάντη, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του φετινού ριάλιτι επιβίωσης.

Ο γνωστός τραγουδιστής αποτέλεσε θέμα συζήτησης στον πέμπτο κύκλο του παιχνιδιού, κυρίως λόγω των διαφόρων απόψεων που εξέφρασε, ειδικά με αφορμή τη σχέση της Μυριέλλας Κουρεντή, καθώς και τον αλλοπρόσαλλο χαρακτήρα που επέδειξε, με αποτέλεσμα να τον απομακρύνει η ομάδα των Διασήμων.

Ο Βαλάντης, πάντως, ακόμη δεν έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, παρότι έχει φύγει από το ριάλιτι εδώ και πάνω από 10 μέρες, τη στιγμή που είδαμε τον Θανάση Μπέλλο να φτάνει στο «Ελ. Βενιζέλος». Ο καλλιτέχνης, άλλωστε, έχει αρκετές προγραμματισμένες τηλεοπτικές εμφανίσεις, για να μιλήσει για την εμπειρία του, αλλά η αναβλητικότητα στην επιστροφή του δημιουργεί απορίες.

Μήπως, τελικά, όλη αυτή η καθυστέρηση γίνεται για να επιστρέψει ο Βαλάντης στο Survivor, ειδικά τώρα που γίνονται οι μαζικές αποχωρήσεις, όπως και του Γιωρίκα Πιλίδη; Το σενάριο αυτό μοιάζει καθημερινά πιο πιθανό στη σκέψη, αλλά... διαβάστε περισσότερα στο Athensmagazine.gr