Survivor 5: «Είναι μια σχέση που ήθελα να προστατέψω...» - Οι αντιδράσεις της Κάτιας για το μήνυμα του συντρόφου της

«Είναι ένας άνθρωπος που...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: «Είναι μια σχέση που ήθελα να προστατέψω...» - Οι αντιδράσεις της Κάτιας για το μήνυμα του συντρόφου της

Η Κάτια Ταραμπανκό δε μπόρεσε να κρύψει τον αγαπημένο της από τα φώτα της δημοσιότητας ακόμα και μέσα από το Survivor 5. Το έπαθλο επικοινωνίας της Τρίτης 15/3 έμελλε να φέρει τα πάνω κάτω για Ευρυδίκη και Κάτια. Οι σύντροφοι των κοριτσιών έμμεσα και άμεσα φανέρωσαν την αγάπη τους για τις κοπέλες, που αν και στην κόκκινη ομάδα, αποδεικνύουν πόσο μαχήτριες είναι.

Η Ταραμπανκο δεν γινόταν να μην το σχολιάσει όλο αυτό και έτσι στο επεισόδιο της Τετάρτης 16/3 επέστρεψε λέγοντας πως της λείπει πολύ ο Θοδωρής αλλά και ότι δεν περίμενε να βγει να μιλήσει για εκείνους δημόσια.

Oι δηλώσεις της Κάτιας για τον σύντροφο της στο Survvior 5

«Βγήκε το αποκλειστικό. Βγήκε ο σύντροφος μου στο πανελλήνιο όλο. Είναι μια σχέση που ήθελα να προστατέψω με κάθε τρόπο. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος όταν του είπα για το Survivor μου είπε: “Είσαι ήδη στο αεροπλάνο, έχεις φύγει ήδη. Εδώ είμαι εγώ, θα σε περιμένω”. Είναι ένας άνθρωπος που μου λείπει πολύ.

Μου λείπει, όμως, με την έννοια ότι νιώθω ψυχικά γαληνεμένη ξέροντας πως είναι εκεί πέρα και με περιμένει όντως», είπε η Κάτια Ταραμπάνκο για τον άνθρωπο που της έχει κλέψει την καρδιά.

Το μήνυμα του συντρόφου της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor 5

Η Κάτια έλαβε ένα τρυφερό μήνυμα από τον σύντροφό της Θοδωρή Κωνσταντόπουλο, τον οποίο αποκαλεί "μούτρο" και μόλις τον είδε δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Που είσαι βρε μπουμπού; Που είσαι βρε γυναικάρα μου όμορφη; Θέλω τόσα να σου πω αλλά δεν έχω χρόνο να στα πω. Θέλω απλά να σου θυμίσω για ένα βράδυ στην Ελβετία, όπου θυμάσαι τι σου είχα πει; Θα είμαι πάντα βράχος δίπλα σου, οποιαδήποτε κίνηση ή απόφαση και να πάρεις.

Είμαι πολύ περήφανος για σένα και φρόντισε να αργήσεις να γυρίσεις γιατί σου ετοιμάζω κάτι εκπλήξεις… Σ΄αγαπώ», είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής.