Survivor 5 - παρασκήνιο από το αυριανό έκτακτο συμβούλιο: «Ή αυτός ο μα@@@@ς ή εγώ…»

Δεν παίζει να το δείξουν στον ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 - παρασκήνιο από το αυριανό έκτακτο συμβούλιο: «Ή αυτός ο μα@@@@ς ή εγώ…»

Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και το ίδιο ισχύει και στον πέμπτο κύκλο του. Νέες αλλαγές ετοιμάζονται στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και πρέπει να θεωρούμε δεδομένο, ότι οι παίκτες θα χρειαστεί και πάλι για λίγο καιρό να βρουν τους ρυθμούς τους στη διαβίωση, τουλάχιστον μέχρι το πάρτι της ένωσης.

Όπως σας έχουμε αναφέρει σε σχετικό spoiler και θα έχετε ενδεχομένως δει στο trailer του αυριανού (19/3) επεισοδίου, οι δύο ομάδες αλλάζουν ως προς τη σύνθεσή τους. Ο Γιώργος Λιανός καλεί τους παίκτες και τους ανακοινώνει, ότι το μέλλον τους θα είναι διαφορετικό, καθώς θα χρειαστεί κάποιοι να γίνουν «κόκκινοι» κι άλλοι «μπλε», αλλάζοντας παραλία.

Αυτό, φυσικά, είναι κάτι που δεν έγινε χωρίς αντιδράσεις. Οι παίκτες στο έκτακτο συμβούλιο αντέδρασαν έντονα, θεωρώντας ότι δε συνέτρεχαν οι λόγοι, τουλάχιστον αγωνιστικά, όπως έγινε και στο περσινό παιχνίδι, που να επιβάλλουν τις σχετικές αλλαγές. Η παραγωγή, όμως, έχει τις δικές της σκέψεις, για να προχωρήσει στις αντίστοιχες αποφάσεις.

Αν κάποιος, πάντως, το πήρε λίγο πιο «βαριά», αυτός ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας. Ο παίκτης των Διασήμων μαθαίνει στην ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού (σ.σ. το αν αποφασίζει η παραγωγή ή οι δύο παίκτες με τα καλύτερα στατιστικά θα το μάθουμε στο επεισόδιο), ότι θα είναι συμπαίκτης με τον... διαβάστε περισσότερα εδώ.