Κάνει τον γύρο του διαδικτύου - Τα αποκαλυπτικά πλάνα του Survivor με πρωταγωνίστρια τη Σοφιάννα

Μαζί της Σταυρούλα και Ασημίνα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κάνει τον γύρο του διαδικτύου - Τα αποκαλυπτικά πλάνα του Survivor με πρωταγωνίστρια τη Σοφιάννα

Και ενώ οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο δείχνουν να είναι ραγδαίες, ειδικά μετά την αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο από το παιχνίδι (δείτε εδώ την πρώτη της αντίδραση), κάποιες παίκτριες του Survivor 5 έχουν αποφασίσει να μην αφήσουν τίποτα να τους χαλάσει τη διάθεση.

Έτσι, ένα πρωί στην παραλία των Μαχητών, Σοφιάννα, Ασημίνα και Σταυρούλα ξεκίνησαν να κάνουν την καθιερωμένη τους γυμναστική. Έλα όπως που εκείνη την ώρα υπήρχε και άνθρωπος της παραγωγής στην παραλία, ο οποίος φυσικά κατέγραψε το πρόγραμμά τους.

Μπορεί με τη σειρά της η Σοφιάννα να μην είναι και πολύ καλά ψυχολογικά και να έχει ζητήσει να αποχωρήσει (δείτε εδώ για ποιο λόγο), ωστόσο ποτέ δε χάνει ένα καλό πρόγραμμα γυμναστικής, ειδικά όταν αυτό γίνεται μαζί με τις φίλες της.

Μάλιστα, η γυμναστική αυτή είχε ένα ακόμα έξτρα, μιας και τα κορίτσια των Μαχητών όση ώρα γυμνάζονταν, έλεγαν το γνωστό κομμάτι του Χρήστου Δάντη «Θα κάνουμε push ups».

Το βίντεο του Survivor 5 με Σοφιάννα, Ασημίνα και Σταυρούλα

Ένας έρωτας ξαναφουντώνει στον Άγιο Δομίνικο

Πώς τα φέρνει η ζωή, ειδικά στον έρωτα… Μπορεί τη μία στιγμή να λες πως δε θέλεις να δεις τον άλλο στα μάτια σου, αλλά την αμέσως επόμενη να καταλαβαίνεις, ότι απλά… κοροϊδεύεις τον εαυτό σου και δεν επιθυμείς στην πραγματικότητα παρά να είσαι κοντά στο άτομο, με το οποίο υπάρχει κάποια ιδιαίτερη σύνδεση.

Έχουμε δει πολλές φορές τη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη να τσακώνονται άγρια, είτε σε στίβους μάχης είτε στο συμβούλιο του νησιού, με το ειδύλλιό τους τελικά να μην έχει καταλήξει θετικά. Μπορεί κάποτε να τους είδαμε να ανταλλάσσουν «καυτά» φιλιά, αλλά στη συνέχεια έγιναν… εχθροί, σε αυτή τη σχέση μίσους και πάθους που ανέπτυξαν.

Κι αφού μιλήσαμε για πάθος, φαίνεται πως αυτό έχει «φουντώσει» ξανά και για αυτό υπεύθυνος είναι... διαβάστε στο Athensmagazine.gr